Θέση για Επιστημονικό Συνεργάτη πτυχιούχο Κοινωνικών, Πολιτικών Επιστημών στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Αιτήσεις 16/7/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΙΝΕ ΓΣΕΕΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (5000945/10) για τη Σύναψη μιας (1) σύμβασης έργου με Επιστημονικό Συνεργάτη -Σύμβουλο για τη στελέχωση της Μονάδας Παροχής Υπηρεσιών στη Δυτική Ελλάδα

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με την από 26/06/2018 απόφαση του ΔΣ αυτού, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, και του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ)» προτίθεται να συνάψει μια (1) σύμβαση έργου για τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη – Συμβούλου.

Απαιτούμενα προσόντα:

• Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχος αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής στον κλάδο των κοινωνικών, πολιτικών επιστημών.
• Ειδική τεκμηριωμένη εμπειρία στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα τριών (3) ετών από τη λήψη του πτυχίου, που τελεί σε άμεση συνάφεια με τα πεδία της αγοράς εργασίας ή/και της συμβουλευτικής υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού και της προώθησης στην απασχόληση ή/και της υλοποίησης ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης.
• Πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου C1/C2).
• Διαθεσιμότητα ανταπόκρισης στο χρονοδιάγραμμα και τις ανάγκες υλοποίησης του έργου
• Διαθεσιμότητα παρουσίας στα γραφεία του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην Πάτρα τουλάχιστον τρείς (3) φορές την εβδομάδα και μετακίνησης στους νομούς της περιφέρειας υλοποίησης του έργου
• Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας στους δήμους του νομού Αχαϊας
• Εγγραφή στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ (Μ.Ε.Σ.ΙΝ.Ε)

Η προθεσμία κατάθεσης των φακέλων υποψηφιότητας λήγει στις 16 Ιουλίου 2018  και ώρα 14:00 ( ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ 71Α, Τ.Κ. 10681 ΑΘΗΝΑ, 2ος όροφος κα Μπαλτούμα Ε.).

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνεται αποδεκτή η κατάθεση προτάσεων από υποψηφίους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μπαλτούμα Ε. (τηλ. 210-3327770), ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Προκήρυξη

 

 

 

Αίτηση

 

Παράρτημα

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!