Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα "Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης" έχει ως σκοπό την πληροφόρηση του κοινού για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την κοινωνία. Ωστόσο, η συγκεκριμένη σελίδα, αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε, για ζημία που ενδέχεται να προκύψει, εξαιτίας της χρήσης των πληροφοριών ή των δεδομένων που περιέχονται στη παρούσα ιστοσελίδα, αλλά και στις ιστοσελίδες στις οποίες αυτή παραπέμπει, καθώς επίσης και εξαιτίας προβλημάτων λογισμικού ή άλλου είδους του πληροφοριακού συστήματος.

"Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης", αν και δεν εγγυάται την μη ύπαρξη σφαλμάτων ή τυπογραφικών λαθών στα κείμενα που περιέχονται στη παρούσα ιστοσελίδα, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διόρθωσής τους, αμέσως μόλις υποπέσουν στην αντίληψή του.

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας ή των δεδομένων και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό είναι δυνατόν να μεταβληθεί, τροποποιηθεί ή συμπληρωθεί, οποτεδήποτε, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη σχετική ανακοίνωση. Οι πληροφορίες και τα δεδομένα που περιέχονται στην ιστοσελίδα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν, υπό τον όρο της γνωστοποίησης της πηγής από την οποία αντλήθηκαν. Απαγορεύεται ωστόσο, η με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς άδεια, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, μερική ή ολική, των κειμένων των δικαστικών λειτουργών που περιέχονται στην ιστοσελίδα, καθώς και του καθ’ ύλην ευρετηρίου αποφάσεων, του δελτίου νομολογίας και του δελτίου νομολογιακής και βιβλιογραφικής ενημέρωσης, που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της συγκεκριμένης σελίδας.

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας συνεπάγεται αυτομάτως την πλήρη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

  • Οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν cookie για την εμφάνιση των διαφημίσεών σας με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις του εκάστοτε χρήστη στον ιστότοπό σας ή σε άλλους ιστότοπους.
  • Η χρήση των cookie διαφήμισης από την Google επιτρέπει στην ίδια και τους συνεργάτες της να προβάλλουν διαφημίσεις στους χρήστες σας με βάση την επίσκεψή τους στους ιστότοπους σας ή/και σε άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο.
  • Οι χρήστες μπορούν να εξαιρεθούν από τις εξατομικευμένες διαφημίσεις μέσω της σελίδας Ρυθμίσεις διαφημίσεων.

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!