Θέσεις για 1 Κοινωνικό Λειτουργό, 1 Κοινωνικών Επιστημών κλπ στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Αιτήσεις έως 9/7/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 για τη πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας (Κεντρική Δομή και Παράρτημα ΡΟΜΑ) Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 - 2020» Άξονας Προτεραιότητας 09 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ - ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, που εδρεύει στο Κερατσίνι Νομού Αττικής των εξής ειδικοτήτων:

1 ΠΕ Οικονομικής Κατεύθυνσης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Κοινωνικών Επιστημών

1 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Ελ. Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Τ.Κ. 18756, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Δέσποινας Δάιου (τηλ. επικοινωνίας:2132074639).

Αιτήσεις από 29/6- 9/7/2018

 

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!