Ανάθεση 'Εργου σε πτυχιούχο Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Αιτήσεις έως 11/7/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ popiΟ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 552/04-06-2018 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Μονάδα Προώθησης Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών και Κυτταρικών Θεραπειών», που χρηματοδοτείται από ιδιώτες, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον A. Σπυριδωνίδη, Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου.

Προσόντα:

- Πτυχίο ΠΕ Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής
- Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
- Εργασιακή εμπειρία ως Υπεύθυνος τμήματος
- Δυνατότητα ταξιδιών και εργασίας εκτός έδρας
- Εμπειρία σε διδασκαλία και εκπαίδευση, επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες.
- Εμπειρία στη σύνταξη ερευνητικών προτάσεων, στη διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων και στην οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
- Άριστη χρήση ΗΥ και χρήση διαδικτυακών εργαλείων

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Kαθηγητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Διευθυντή του ΚΕΔΜΟΠ και του Εργ. Μεταμόσχευσης, του Πανεπιστημίου Πατρών, Τηλέφωνο Γραμματείας: 2613-603506, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (link sends e-mail).

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της ανωτέρω πρόσκλησης θα πραγματοποιείται με το διαβιβαστικό, το οποίο είναι συνημμένο  στο τέλος της Πρόσκλησης.

Η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων γίνεται εδώ.

Λήξη προθεσμίας υποβολής προτάσεων: 11/07/2018

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Kαθηγητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Διευθυντή του ΚΕΔΜΟΠ και του Εργ. Μεταμόσχευσης, του Πανεπιστημίου Πατρών,
Τηλέφωνο Γραμματείας: 2613-603506, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

pdf pop

 

 

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

 

 

Κωδικός Έργου: 36540000


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!