Θέσεις για 1 Κοιν. Λειτουργό, 1 Ψυχολόγο & 1 Λογοθεραπευτή στην ΕΚΨΨΥ, Άμφισσα. Αιτήσεις έως 25/6/2018 - www.newseae.gr

Εταιρεια Κοινωνικής Ψυχιατρικής Ψυχικής Υγείας π1) Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει:

• Έναν (1) Κοινωνικό Λειτουργό για τις ανάγκες των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Προστατευμένα Διαμερίσματα, Οικοτροφείο) Ν. Φωκίδας, έδρα Άμφισσα και  

• Έναν  (1) Ψυχολόγο για τις ανάγκες των μονάδων: α. Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα), β. Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα)

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου,  πλήρους απασχόλησης.

Υποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες  θα πρέπει  να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν υποχρεωτικά με έναν από τους τρεις τρόπους, αυτοπροσώπως, ταχυδρομικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εξής:

-Υπεύθυνη δήλωση ενδιαφέροντος

-Βεβαίωση τίτλων σπουδών

-Επικυρωμένο αντίγραφο Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

-Βιογραφικό Σημείωμα

Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται:

α) εμπειρία σε δομές Κοινωνικής Ψυχιατρικής, β) γνώση ξένης γλώσσας (προτίμηση Αγγλικής), γ) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) δυνατότητα λειτουργίας και αρμονικής συνεργασίας στο πλαίσιο πολυκλαδικής ομάδας, ε) γνώσεις και εξοικείωση με τον θεραπευτικό σχεδιασμό, στ) συστατικές επιστολές. Προαπαιτούμενη η χρονική δέσμευση τουλάχιστον δύο (2) ετών.

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της ΕΚΨΨΥ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε προσκομίσει για 2 μήνες από την κάλυψη της θέσης εργασίας και μετά τα διαγράφουμε οριστικά.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους μέχρι 25/06/2018 και ώρα 15:00, στη διεύθυνση: Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100, Άμφισσα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 22650 22600 (εσωτερικό 101) από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 έως 14:00.

 

2) Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει:

 Ένα (1) Λογοθεραπευτή για τις ανάγκες των μονάδων:

 Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα)

 Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές (έδρα Άμφισσα)

 Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

 Υποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών

 Οι ενδιαφερόμενοι/ες  θα πρέπει  να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν υποχρεωτικά με έναν από τους τρεις τρόπους, αυτοπροσώπως,  ταχυδρομικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εξής:

-Υπεύθυνη δήλωση ενδιαφέροντος

-Βεβαίωση τίτλων σπουδών

-Επικυρωμένο αντίγραφο Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

-Βιογραφικό Σημείωμα

 Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται:

α) εμπειρία αντίστοιχες δομές Κοινωνικής Ψυχιατρικής, β) γνώση ξένης γλώσσας (προτίμηση Αγγλικής), γ) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) δυνατότητα λειτουργίας και αρμονικής συνεργασίας στο πλαίσιο πολυκλαδικής ομάδας, ε) ανάληψη πρωτοβουλιών,  στ) συστατικές επιστολές

Προαπαιτούμενη η χρονική δέσμευση τουλάχιστον δύο (2) ετών.

Στα πλαίσια της συμμόρφωσης της ΕΚΨΨΥ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε προσκομίσει για 2 μήνες από την κάλυψη της θέσης εργασίας και μετά τα διαγράφουμε οριστικά.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους μέχρι 25/06/2018 και ώρα 15:00, στη διεύθυνση: Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100, Άμφισσα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!