Θέσεις για 1 ΠΕ Παιδαγωγών, 1 ΠΕ Θεατρικών σπουδών κλπ στα ΚΔΑΠ του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αιτήσεις έως 12/6/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2018
για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» (Περιόδου 2017-2018)
ΣΥΓΧΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» Περίοδος 2017-2018 στα ΚΔΑΠ, του Δήμου Νέας Σμύρνης, των εξής ειδικοτήτων

1 ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ 4ωρης απασχόλησης

1 ΠΕ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 4ωρης απασχόλησης

1 ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ (με ειδικότητα Παιδιάτρου) 4ωρης απασχόλησης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 14, Τ.Κ. 17121, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα, υπόψη κας Παλαιολόγου Ευαγγελίας (τηλ. επικοινωνίας 2132025794).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Αιτήσεις από Τετάρτη 30-5-2018  09:00 π.μ. – Τρίτη 12-6-2018 14:00 μ.μ.

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!