Θέσεις Εργασίας για Εργοθεραπευτή & Βρεφονηπιοκόμο ή Νηπιαγωγό με εμπειρία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής στο ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες - www.newseae.gr

ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣΤο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" αναζητά συνεργάτες στις ειδικότητες του Εργοθεραπευτή και του Βρεφονηπιοκόμου ή Νηπιαγωγού με εμπειρία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής.

Βιογραφικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9766144

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση.

Απευθύνεται σε νέους και νέες με Νοητική Υστέρηση, Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος και Σύνδρομο Down, μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας.

Εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, την Περιφέρεια Αττικής και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, όπου και έχει την έδρα του.

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»
Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180 & Θάλειας Λουκίδου , Τ.Κ. 163 41, Ηλιούπολη
Τηλ./Fax: 210 97 66 144
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!