Θέση Εργασίας για Ψυχολόγο στο Κέντρο Ημέρας της ΑΝΑΣΑΣ. Αιτήσεις έως 31/5/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΑΝΑΣΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, στο οποίο απασχολείται μία διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Ειδικό Παθολόγο και Διατροφολόγο και επιχορηγείται από τον Τακτικό Π/Υ του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας, η ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ προκηρύσσει μία θέση Ψυχολόγου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου και εξαρτημένη σχέση εργασίας, μερικής απασχόλησης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την θέση του Ψυχολόγου, είναι:
1. Αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Φωτοαντίγραφα πτυχίων
4. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
5. Επαγγελματική εμπειρία-Συστάσεις
6. Υπεύθυνη Δήλωση

Θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως την 31η Μαΐου 2018 στις 18.00.
Οι φάκελοι των υποψηφίων θα εξεταστούν από την επιστημονική ομάδα/επιτροπή επιλογής προσωπικού και εν συνεχεία οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 4-7/6//2018 στα γραφεία της ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να αποστείλουν στην πρώτη φάση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μόνο το «Βιογραφικό Σημείωμα» σε έντυπη μορφή ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως (9:00-18:00) στην διεύθυνση: «Λ. Συγγρού 36-38 Αθήνα ΤΚ 11742», Υπόψη κας Κωνσταντίνας Καρανικολού «ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ». Μπορούν επίσης να αποστείλουν ηλεκτρονικά το «Βιογραφικό Σημείωμα» στην ηλεκτρονική δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με το θέμα «ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ».

PDF 130

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Προκήρυξη

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!