Θέση Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Παιδαγωγική & Διδακτική της γλώσσας στο Παν/μιο Ιωαννίνων. Αιτήσεις έως 3/7/2018 - www.newseae.gr-

Πανεπιστήμιο ΙωαννίνωνΠροκήρυξη κενής θέσης Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Παιδαγωγική και Διδακτική της γλώσσας" του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α
Αριθμ. Πρωτ. 14721

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Στο ΦΕΚ 441/25-4-2018 (τ. Γ') δημοσιεύτηκε η αριθμ. 8635/16-1-2018 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (Τηλ. Γραμματ. 2651007185)

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

-Μία (1) κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παιδαγωγική και διδακτική της γλώσσας» του Τομέα Παιδαγωγικής.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 03-07-2018. Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ5841

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr/) και στη συνέχεια να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το φάκελο της υποψηφιότητάς τους, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο τηλέφωνο 26510-07185 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).
Ιωάννινα, 2 - 5 - 2018

Ο
Π Ρ Υ Τ Α Ν Η Σ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

PDF 130

 

Δείτε εδώ την Προκήρυξη

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!