Θέση για Φροντιστή ατόμων με αναπηρία στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του συλλόγου ΑΛΜΑ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΑΛΜΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ''ΑΛΜΑ'' είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο (Αρ. Απ. 4533/1996) που ιδρύθηκε το 1996 από ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων και εργαζομένων στην ειδική αγωγή.

Ο Σύλλογος υλοποιεί εκπαιδευτικά, αθλητικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία (νοητική υστέρηση, αυτισμό) με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική απασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», που εδρεύει στο Π. Φάληρο, αναζητά συνεργάτη – μερικής απασχόλησης –  για την κάλυψη θέσης ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ατόμων με αναπηρία.

Η θέση αφορά τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) του συλλόγου ΑΛΜΑ και προϋποθέτει τη διανυκτέρευση στη στέγη για δύο βράδια την εβδομάδα.

Θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη συστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο ακόλουθο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψην: κας Σ. Νικολάου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210.9828150 / 210 8664100 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 15:00.

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) "Το Σπίτι μου", βρίσκεται στην οδό Αφροδίτης 67 & Κάδμου, Παλαιό Φάληρο


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!