Θέσεις Εργασίας για 3 Νοσηλευτές στον ξενώνα ''Ιόλαος'' της ΚΛΙΜΑΚΑ, Αθήνα - NEWSEAE.GR

ΚΛΙΜΑΚΑ

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΛΙΜΑΚΑ», που λειτουργεί, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας, τη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης – Ξενώνας «Ιόλαος» για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο με ψυχικές διαταραχές, προτίθεται να προβεί στη σύναψη τριών (3) συμβάσεων ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση της ανωτέρω Μονάδας στην Αθήνα.  

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο Πανεπιστημιακής/Τεχνολογικής Εκπαίδευσης τμήματος Νοσηλευτικής της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Νοσηλευτικής, γνώση χειρισμού Η/Υ.

Επιπρόσθετα κριτήρια:

Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, κάρτα ανεργίας, εργασιακή εμπειρία σχετική με την θέση. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να καταθέσουν:

    Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
    Σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος
    Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
    Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιητικών γνώσεων ξένης γλώσσας και χειρισμού Η/Υ
    Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
    Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ, από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερόμενου στα μητρώα των ανέργων (εφόσον υπάρχει)
    Βεβαιώσεις για την απόδειξη εργασιακής εμπειρίας (εφόσον υπάρχει)

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να καταθέτουν (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) το φάκελο δικαιολογητικών με την ένδειξη ««Για τη Θέση ΤΕ/ΠΕ Νοσηλευτικής», το αργότερο έως τις 20 Απριλίου 2018 τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fax: 210 34 17 164 ή στη διεύθυνση: Δεκελέων 50, 118 54, Κεραμεικός. Πληροφορίες: τηλ. 210 34 17 162-3


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!