Θέσεις Εργασίας Φροντιστή, Διοικητικά Υπεύθυνου, Εκπαιδευτικού στην ΜΕΤΑδραση | NEWSEAE.GR

METADRASH NEWSEAE.GR

Η ΜΕΤΑδραση προκηρύσσει τις κάτωθι θέσεις εργασίας:

1) Φροντιστής στην Αθήνα, σε Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων

Η ΜΕΤΑδραση προκηρύσσει θέση εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Λειτουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΜΕΤΑδρασης», με κωδικό ΟΠΣ 5021477 από το Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Ε.Υ.ΣΥ.Δ.Τ.ΑΜ.Ε.ΤΕ.Τ.Ε.Α.Α.Π.
Το ανωτέρω έργο συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Μετανάστευσης και Ένταξης.
Η θέση εργασίας που προκηρύσσει η ΜΕΤΑδραση είναι η ακόλουθη :
Φροντιστής ΔΦ ΑΘΗΝΑΣ 2019
Ο εργαζόμενος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αθήνα, σε Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, η λειτουργία του οποίου χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του έργου «Λειτουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΜΕΤΑδρασης» με κωδικό ΟΠΣ 502147.

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή ταχυδρομικώς/ιδιόχειρα στην ταχυδρομική διεύθυνση: «ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ» (Τμήμα Προσωπικού), 25ης Μαρτίου 7, ΤΚ 17778, Ταύρος Αττικής, έως τις 02/12/2019, με τίτλο: «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΔΦ ΑΘΗΝΑΣ» .

PDF EIKONA 2

 

 

Δείτε εδώ την Προκήρυξη

 

 

 

2) Η ΜΕΤΑδραση προκηρύσσει θέση εργασίας ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΦ ΑΘΗΝΑΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Λειτουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΜΕΤΑδρασης»,  με κωδικό ΟΠΣ 5021477 από το Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Ε.Υ.ΣΥ.Δ.Τ.ΑΜ.Ε.ΤΕ.Τ.Ε.Α.Α.Π.

Το ανωτέρω έργο συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης  και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Μετανάστευσης και Ένταξης.

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με ένδειξη στο θέμα «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΦ ΑΘΗΝΑΣ»μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Διαβάστε την προκήρυξη, εδώ

 

Η ΜΕΤΑδραση παρέχει ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και απαγορεύει τις διακρίσεις στην απασχόληση λόγω φυλής, φύλου, χρώματος, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης ή αναπηρίας.

 

3) Η ΜΕΤΑδραση αναζητά Εκπαιδευτικό για την κάλυψη των αναγκών της Μεταβατικής Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στη Σάμο.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Σχετικό πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσίας σε εργασία με παιδιά και εφήβους ή/και σε κοινοτικές δομές φροντίδας
  • Ικανότητα οργάνωσης, προγραμματισμού
  • Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας σε ομάδα
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες (κυλιόμενο ωράριο: πρωί, απόγευμα, βράδυ)

Επιπλέον συνεκτιμώνται:

  • Προηγούμενη απασχόληση στο μεταναστευτικό/προσφυγικό
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε γνωστικό αντικείμενο που σχετίζεται με το παιδί
  • Μόνιμη κατοικία στη Σάμο
  • Κατοχή διπλώματος οδήγησης

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΔΦ ΣΑΜΟΥ 1119»  μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!