Θέση Εργασίας Επιστημονικού Επόπτη του έργου των στελεχών των δομών στο ΚΕΘΙ | NEWSEAE.GR

  ΠΟΠΗ 1

Υπ'αριθμ. 4/2019 - ΜΙ5 5000490 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Οριζόντιες Παρεμβάσεις Εθνικής Εμβέλειας» - Υποέργο 1 «Επίβλεψη / Παρακολούθηση και συντονισμός των Δομών του δικτύου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας κατά των γυναικών» με κωδικό ΟΠΣ5000490 στο Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα2014-2020».

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία:

«Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας» (Κ.Ε.Θ.Ι.) 

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

Τους/τις ενδιαφερομένους/-ες να υποβάλουν αίτηση για κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης έργου με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

Σο Κ.Ε.Θ.Ι. στο πλαίσιο υλοπούησης της πράξης «Οριζόντιες Παρεμβάσεις Εθνικής Εμβϋλειας για την καταπολϋμηση της βύασ κατά των γυναικών» - Υποϋργο 1 «Εππιβλεψη / Παρακολούθηση και συντονισμός των Δομών του δικτύου για την πρόληψη και την καταπολέμηςη της Έμφυλης βύας κατά των γυναικών» με κωδικό ΟΠΣ 5000490 ςτο Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020», πρόκειται να αναθέσει έργο σε συνολικά ένα (1) άτομο, σύμφωνα με τον ως κάτωθι ΠΙΝΑΚΑ Α:

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ 28 05 2019 6ΙΞΩΟΡ9Ζ ΑΒ2 α

Ο προολογισμός του έργου για την ανωτέρω σύμβαςη μύσθωσησης έργου και για κάθε ανθρωπομόνα πλήρους απασχόληςης ανέρχεται στο ποσό των χιλίων οκτακοσίων πενήντα ευρώ (1.850,00 €) Συμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος συντελες τό Υ.Π.Α. και λοιπών νόμιμων κρατήσεων.
Η διάρκεια της ανωτέρω σύμβασης μύσθωςης έργου θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και ως τη λήξη του έργου, λαμβανομένων υπόψη πιθανών παρατεών του.
Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΣΗΣΕΩΝ / ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι/-εσ καλούνται να υποβϊλουν αύτηςη ςυμμετοχόσ εύτε αυτοπροςώπως εύτε με ϊλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουςιοδότηςη φϋρει την υπογραφό τουσ θεωρημϋνη από δημόςια αρχό, εύτε ταχυδρομικώς ςσο ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΣΑΣ (Κ.Ε.Θ.Ι.), ςτην ακόλουθη διεύθυνση: Πινδάρου αρ. 2, Σ.Κ. 106 71 –Αθόνα, Υπόψη: Επιτροπόυ Διενϋργειας και Αξιολόγησης Επιτροπής για την υπ’αριθμ 4/2019 – MIS 5000490 Πρόςκληςη Εκδόλωσησ Ενδιαφέροντος. Στην περπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρύνεται με βάση την ημερομηνύα που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οπούοσ μετά την απσςφράγησης του επισυάϊπτεται στην αύτης των υποψηφων.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολός των φακέλων ςυμμετοχής ορίζεται στις 07-06-2019 και αρχίζει από την επόμενη ημέρα τησ αναρτηςης της παρούσασ στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Θ.Ι. (www.kethi.gr) και στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΓΕΙΑ.
Ειδικότερα, πρϋπει να υποβληθεύ ενιαύοσ ςφραγιςμϋνοσ φϊκελοσ ςυμμετοχόσ, ο οπούοσ θα πρϋπει να φϋρει την ϋνδειξη: «Αύτηςη ςυμμετοχόσ ςτην υπ’αριθμ. 4/2019 – MIS 5000490 Πρόςκληςη Εκδόλωςησ Ενδιαφϋροντοσ με αριθμ. πρωτ.: 427/28-05-2019», και υποχρεωτικϊ θα περιλαμβϊνει επύ ποινό αποκλειςμού τα ακόλουθα:
1) Αύτηςη Εκδόλωσης Ενδιαφϋροντος.
Οι υποψόφιοι/-εσ μπορούν να αναζητησεων να παραλϊβουν το έντυπο της αύτηςησ: α) στη γραμματεα του Κ.Ε.Θ.Ι. και β) ςτην ιςτοσελύδα του Κ.Ε.Θ.Ι. (www.kethi.gr), ωσυςυνημμϋνο τησ παρούςασ πρόςκληςησ (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ).

 Υπεύθυνη Δήλωση (Άρθρο 8 του ν.1599/1986).
Υπογεγραμμένη από τον/την υποψόφιο/-α ςτην οπούα θα δηλώνονται: α) η ακρύβεια των ςτοιχεύων του βιογραφικού ςημειώματοσ, β) η αποδοχό τησ ϋδρασ του ΚΕΘΙ (Πινδϊρου αρ. 2, Αθ'ηνα) ωσ τόπου εκτϋλεςησ του ϋργου, γ) η ϊμεςη διαθεςιμότητα εντός 15ημερών από την 'εκδοση αποτελεσμ'ατων για την αναληψη καθηκόντων, δ) η χρονικό διαθεςιμότητα καθ’ όλη τη διϊρκεια του Έργου και ε) η δυνατότητϊ του/τησ να μετακινεύται ςε όλη την επικρ'ατεια (λόγω της φύσεως του 'εργου και επειδή απαιτούνται μετακινήσεις σε όλες τισ Περιφέρειες της χώρας).
5) Ειδικά για τους 'άνδρες υποψηφίους απαιτείται η προσκόμιση αποδεικτικών στοιχεύων σχετικά με την εκπλόρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ή την νόμιμη απαλλαγό τους από αυτούς, καθ’ όλη τη διάρκεια σύναψη σύμβαςης στο πλαίσιο του έργου.

 

pdfjpg

 

Δείτε δώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλων:  Παρασκευή  7  Ιουνίου 2019

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!