Πρόσκληση Πλήρωσης θέσης Διοικητή & Προέδρου του ΔΣ του ΚΕΑΤ | NEWSEAE.GR

 ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αθήνα, 22 Μαΐου 2019

Αριθμ. Πρωτ. 23171/Δ1/8099

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (4ΕΣ/2019) για την πλήρωση θέσης Διοικητή και Προέδρου του ΔΣ του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 8-11 και 13 του ν.4369/2016 (Α'33), όπως ισχύει».

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή και Προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.)

Βασικός σκοπός του Κ.Ε.Α.Τ. είναι η εκπαίδευση και επιμόρφωση των τυφλών παιδιών σε όλους τους τομείς ανάπτυξης, η ένταξή τους από την προνηπιακή ηλικία στην κοινωνία με την εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων, με στόχο την ολοκλήρωση της προσωπικότητας και της κοινωνικής αγωγής τους και η απόκτηση της ανεξαρτησίας τους.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας αρχίζει την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 08:00 π.μ και λήγει την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00 μ.μ.

    ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου ((www.asep.gr). Με την αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και αναλυτικό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, προκειμένου οι υποψήφιοι να αξιολογηθούν πληρέστερα κατά τη διαδικασία επιλογής από το Ε.Σ.Ε.Δ.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση ή υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στη διαδρομή : (www.asep.gr) «Βοήθεια- >Εγχειρίδια Χρήσης».

pdf icona

 

 

 Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!