Θέση Εργασίας ΠΕ ΤΕ ΔΕ Θεραπευτή (Επαγγελματία Ψυχικής Υγείας ΑΕΙ,ΤΕΙ κλπ) στην UNESCO Πειραιώς & Νήσων | NEWSEAE.GR

 

OMILOS UNESCO ΠΕΙΡΑΩΣ ΝΗΣΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 09/2019

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Μερικής Απασχόλησης για την υλοποίηση της πράξης Υφιστάμενες Δομές Αστέγων Δήμου Πειραιά: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ) και Υπνωτήριο με κωδικό MIS 5002798 στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020»                                                                                 

Ο «ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ»

Ανακοινώνει

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου μερικής απασχόλησης με συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών για την υλοποίηση της πράξης «Υφιστάμενες Δομές Αστέγων Δήμου Πειραιά: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ) και Υπνωτήριο με κωδικό MIS 5002798 στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» συνολικής διάρκειας ένος έτους από την έναρξη λειτουργίας της δομής με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό απασχόλησης)

Κωδικός

απασχόλησης

Τόπος εκτέλεσης

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

101

Δομή Υπνωτηρίου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Δήμο Πειραιά

ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Έως τις 29/02/2020  με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασής μέχρι τη λήξη του προγράμματος

1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο unescop ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, από 20/5-29/05/2019,   ώρες 10.00-14.00 είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια ΤΚ 18454, απευθύνοντάς την στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων υπόψιν κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ ή ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ (τηλ. επικοινωνίας: 2104967757) Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης  μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση επιλογών απασχόλησης δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο επιλογές απασχόλησης  κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και επιλογές απασχόλησης κατηγορίας ΥΕ. Στην  περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των επιλογών απασχόλησης (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

PDF ICON POPI

 

 

 Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!