Θέσεις Εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού, Νοσηλευτή, Εργασιακό Σύμβουλο κλπ στο Δήμο Ασπροπύργου | NEWSEAE.GR

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ14/2019 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Νέα Δομή Αστέγων Δήμου Ασπροπύργου: Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ)» (Κωδικός ΟΠΣ: 5003929).

EPEKA

Περίληψη της υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 14/2019 Ανακοίνωσης/ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο:

«Νέα Δομή Αστέγων Δήμου Ασπροπύργου: Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ)»

Ο Δικαιούχος Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

«ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.»)

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Νέα Δομή Αστέγων Δήμου Ασπροπύργου: Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ)», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Αττική 2014-2020», του Άξονα Προτεραιότητας 09 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων - Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί στην κάτωθι Δομή Αστέγων στο Δήμο Παρέμβασης και ανά ειδικότητα, ο εξής αριθμός ατόμων με τα κάτωθι απαιτούμενα προσόντα:

 ASPROPYRG ANAKOIN 2019 2 Α

 ASPROPYRG ANAKOIN 2019 3 Α

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ και να την υποβάλουν ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Φορέα στην ακόλουθη διεύθυνση: Κανάρη 20, Τ.Κ. 10674 Αθήνα, τηλ.: 210-3625300 (ώρες επικοινωνίας: 12:00-14:00), απευθύνοντάς την στο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.»), υπόψη Διεύθυνσης Οικονομικής & Διοικητικής Διαχείρισης/ Τμήματος Προσωπικού, σχετικά Αριθμός Ανακοίνωσης (ΣΟΧ14/2019). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Προθεσμία:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και την Πέμπτη 30/5/2019.

 

pdf pop 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

 

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!