Θέση για ΠΕ ΤΕ ΔΕ Θεραπευτή πτυχ. Ανθρωπιστικών ή Κοινωνικών Επιστημών κλπ στην UNESCO Πειραιώς & Νήσων | NEWSEAE.GR

UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΗΣΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 05/2019

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων  ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Υφιστάμενες Δομές Αστέγων Δήμου Πειραιά: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ), και Υπνωτήριο», με κωδικό MIS 5002798 που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» και συγκεκριμένα για τις εξής θέσεις:

UNESCO ANAKOINOSI 5 .2019

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 65 ΕΤΩΝ. Δεν δίνονται τηλεφωνικώς διευκρινίσεις για την συμπλήρωση των αιτήσεων. 

Ο υποψήφιος μπορεί να αναζητήσει ολόκληρη την ανακοίνωση και στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πειραιά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν από 14-26/03/2019,  ώρες 10.00 με 14.00, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 210 & ΘΗΣΕΩΣ 1, ΝΙΚΑΙΑ, απευθύνοντάς την στον ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

WORD

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

 

 

ENTIPO AITISIS.pdf

H_Y.pdf

ODIGIES.pdf

SIMVASI.doc


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!