Πρόσκληση σε Παιδοψυχίατρους & Επαγγελματίες ψυχικής υγείας για τη στελέχωση των Τ.Επ.Ε.Ψ.Υ.Π,Ε. της 1ης Υ.Π.Ε. | NEWSEAE.GR

1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΖΑΧΑΡΩΦ 3, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, Τ.Κ. 11521
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 213 20.10.400

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ                         

- ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΨΥ ΤΩΝ Ν.Π.Ι.Δ. ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ Ν. 4272/2014,

- ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ Ν.Π.Ι.Δ. ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ Ν. 4272/2014, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΕΑΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ (Τ.Επ.Ε.Ψ.Υ.Π,Ε.) του άρθρου 1 του Ν.4461/2017 (ΦΕΚ 38/τ.Α/28-3-2017)

Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ης Υ.Π.Ε. ΚΑΛΕΙ

  1. Ιδιώτες παιδοψυχίατρους, παιδοψυχίατρους των Μονάδων Ψυχικής Υγείας (Μ.Ψ.Υ.) των Ν.Π.Ι.Δ. του κερδοσκοπικού τομέα του άρθρου 12 του ν. 4272/2014 και επαγγελματίες ψυχικής υγείας των ΜΨΥ παιδιών και εφήβων των Ν.Π.Ι.Δ, του κερδοσκοπικού τομέα του άρθρου 12 του ν. 4272/2014, που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ (Τ.Επ.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) του άρθρου 1 του Ν.4461/2017 (ΦΕΚ 38/τ.Α/28-3- 2017), να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

  2. Χρόνος λήξης υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η Παρασκευή 22/03/2019 (με φυσική παρουσία ή ταχυδρομική αποστολή) στο Πρωτόκολλο της Υ.Π.Ε. (Ζαχάρωφ 3, Αθήνα)

  3. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις της υποπερίπτωσης ββ της περίπτωσης β της παρ. 7 του άρθρου 3 του Ν. 2716/1999 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του Ν.4461/2017.

  4. Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα τμήματα που επισυνάπτονται στην παρούσα και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής,

ΤΜΗΜΑ Α : «ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»

ΤΜΗΜΑ Β : «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»

ΤΜΗΜΑ Γ: «ΤΟΜΕΙΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Υ.ΠΕ.ΑΤΤΙΚΗΣ»

ΤΜΗΜΑ Α: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.Δικαίωμα συμμετοχής

Παραδεκτώς για  κάθε Τ.Επ.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε μπορούν να συμμετέχουν:

α) οι ιδιώτες παιδοψυχίατροι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους οικείους Ιατρικούς Συλλόγους και ασκούν την ιατρική στο συγκεκριμένο Τομέα Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων (Το.Ψ.Υ.Π.Ε.).

β) οι παιδοψυχίατροι των Μονάδων Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων των Ν.Π.Ι.Δ. του κερδοσκοπικού τομέα του άρθρου 12του ν. 4272/2014 που εντάσσονται στον οικείο Το.Ψ.Υ.Π.Ε.

γ) άλλοι επαγγελματίες της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων και συγκεκριμένα ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εργοθεραπευτές και λογοθεραπευτές των Μονάδων Ψυχικής Υγείας των Ν.Π.Ι.Δ. του κερδοσκοπικού τομέα του άρθρου 12 του ν. 4272/2014 που εντάσσονται στον οικείο Το.Ψ.Υ.Π.Ε.

2.Φάκελος Συμμετοχής

Για τη συμμετοχή στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει φάκελο συμμετοχής ο οποίος περιλαμβάνει:

α. Αίτηση συμμετοχής για την εν λόγω πρόσκληση ενδιαφέροντος στην οποία να δηλώνεται ο Τομέας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων για τον οποίο ενδιαφέρεται.

β. Βιογραφικό σημείωμα και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

γ. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να βεβαιώνεται ότι όσα αναγράφονται στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.

ΤΜΗΜΑ Γ: ΤΟΜΕΙΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ

1 Υ.ΠΕ, ΑΤΤΙΚΗΣ

2° Τομέας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων : Περιοχή ευθύνης (Α): Δήμοι Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Φυλής, Ιλίου Περιοχή ευθύνης (Β): Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Ν. Ηρακλείου, Αχαρνών, Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιοχή ευθύνης (Γ): Ωρωπού, Διονύσου, Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Κηφισιάς, Αμαρουσίου Περιοχή ευθύνης (Δ): Μαραθώνα, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας, Αρτέμιδας.

3°^ Τομέας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων: Περιοχή ευθύνης (Α): Γαλατσίου, 4η Δημοτική Ενότητα Δήμου Αθηναίων, 5η Δημοτική Ενότητα Δήμου Αθηναίων, 6η Δημοτική Ενότητα Δήμου Αθηναίων Περιοχή ευθύνης (Β): Φιλοθέης - Ψυχικού, Παττάγου -Χολαργού, 7η Δημοτική Ενότητα Δήμου Αθηναίων Περιοχή ευθύνης (Γ): Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου, Δάφνης - Υμηττού

pdfjpg

 

 

 Δείτε εδώ την Πρόσκληση

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!