Θέσεις για 9 Γιατρούς 6 Ψυχιάτρους, 5 Νοσηλευτές, 5 Επισκέπτες Υγείας, 1 Διοικητικό στην ΑΕΜΥ | NEWSEAE.GR

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ: «Επαναπρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου 1 «Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη» της Δράσης “Ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών - (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5010510” του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020»

Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

προσωπικό συνολικού αριθμού 26 ατόμων των κλάδων και κατηγοριών όπως αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα να υποβάλλουν την αίτησή τους για πρόσληψη στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάρκεια σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 64, παρ. 3 του Ν. 4368/2016 και κατ΄ ανώτατο έως τις 31/12/2019 με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ενώ το ιατρικό προσωπικό με καθεστώς πλήρους απασχόλησης για τη στήριξη του Έργου 1 «Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη» της Δράσης «Ανάπτυξη των Παρεχόμενων Υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας)».
Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 99, παρ. 2 του Ν. 4486/2017 κατόπιν σχετικής έγκρισης με απόφαση Δ.Σ. όπως προβλέπεται και ορίζεται και από την υπ’ αρ. 30θέμα1/18-10-2017 απόφαση Δ.Σ. Οι δαπάνες μισθοδοσίας θα βαρύνουν τις πιστώσεις της ΣΑΕ 791/2 έργο 1 «Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη» της Δράσης «Ανάπτυξη των Παρεχόμενων Υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας)» οι οποίες χρηματοδοτούνται σε ποσοστό 75% Κοινοτική Συμμετοχή και 25% Εθνικοί πόροι του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης και θα προσδιοριστούν σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Νέο Ενιαίο Μισθολόγιο του Ν. 4354/2015 όπως ισχύει.

 ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΡΓΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 7 ΑΒ

 ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΡΓΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 8 Β

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την αίτησή τους στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. μαζί με τα ακολούθως αναφερόμενα παραστατικά/δικαιολογητικά για την τεκμηρίωση των τυπικών και πρόσθετα συνεκτιμώμενων προσόντων της ειδικότητας που αιτούνται σε κλειστό φάκελο έως και 08/03/2019, ώρα 14.00 ως εξής:
α) να αποστείλουν ταχυδρομικά με φάκελο συστημένου ή με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ,
β) να αποστείλουν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών.
ΠΡΟΣ:
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.),
ΟΔΟΣ: Γ. ΔΑΜΑΣΚΟΥ 1, Τ.Κ. 13677, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΑΧΑΡΝΑΙ
Υπόψη: Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών
Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

PDF EIKONA 2

 

 

 Δείτε εδώ την Αναλυτική Προκήρυξη

 

 

Αίτηση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!