Θέσεις για 1 Ψυχίατρο 2 επαγγελματίες υγείας (Ψυχολόγο ή Νοσηλευτή ή Επισκέπτη υγείας ή Κοινωνικό Λειτουργό) & 1 Παιδοψυχίατρο στην ΚΛΙΜΑΚΑ | NEWSEAE.GR

ΚΛΙΜΑΚΑ LOGO ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2019    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

H ΚΛΙΜΑΚΑ στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Δράσεις παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην κοινότητα από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Νοτιοανατολικών Κυκλάδων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032708 η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης – Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προβαίνει στη πρόσληψη, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) επαγγελματιών υγείας, για απασχόληση, χρονικής διάρκειας 18 μηνών. Ειδικότερα, προβλέπεται η πρόσληψη:

  • 1 ψυχιάτρου

  • 2 επαγγελματιών υγείας (ψυχολόγου ή νοσηλευτή/τριας ή επισκέπτη/τριας υγείας ή κοινωνικού/η λειτουργού)

  • 1 παιδοψυχιάτρου

Στο πλαίσιο της πράξης προβλέπεται η υλοποίηση των παρακάτω δύο (2) Υποέργων:

  • Υποέργο 1 «Υπηρεσίες ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας»

Στο πλαίσιο του Υποέργου προβλέπεται η ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινοτικής φροντίδας ψυχικής υγείας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Νοτιοανατολικών Κυκλάδων καθώς και των υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας, μέσω της πρόσληψης 2 πρόσθετων επαγγελματιών υγείας και συγκεκριμένα 1 ψυχιάτρου και 1 επαγγελματία υγείας (ψυχολόγου, νοσηλευτή/-τριας, επίσκεπτη/-τριας υγείας, κοινωνικού/-ης λειτουργού), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Γ3α,β/Γ.Π. οικ.3839/16-1-2018 σχετική Έγκριση Σκοπιμότητας της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υγείας.

Για τις ανάγκες υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου του Υποέργου προβλέπεται η εγκατάσταση του/της ψυχιάτρου στη Μονάδα Τηλεψυχιατρικής στην Αθήνα, ενώ ο/η επαγγελματίας υγείας προβλέπεται να εγκατασταθεί σε ένα εκ των πολυπληθέστερων νησιών της ακτίνας δράσης της Κινητής Μονάδας, είτε στη Νάξο είτε στη Θήρα, με την πρόβλεψη συχνών μετακινήσεων στα λοιπά νησιά της ακτίνας δράσης. Επιπρόσθετα, προβλέπεται η περιοδική φυσική παρουσία του/της ψυχιάτρου σε νησιά της ακτίνας-δράσης προκειμένου να διεξαχθούν δράσεις αγωγής και ενημέρωσης του πληθυσμού, στο πλαίσιο του Υποέργου, καθώς και για την παροχή υπηρεσιών υγείας.

  • Υποέργο 2 «Ενίσχυση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Νοτιοανατολικών Κυκλάδων για την παροχή παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών»

Στο πλαίσιο του Υποέργου προβλέπεται η ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινοτικής φροντίδας ψυχικής υγείας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Νοτιοανατολικών Κυκλάδων για την παροχή παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών, μέσω της πρόσληψης 2 πρόσθετων επαγγελματιών υγείας και συγκεκριμένα 1 παιδοψυχιάτρου και 1 επαγγελματία υγείας (ψυχολόγου, νοσηλευτή/-τριας, επίσκεπτη/-τριας υγείας, κοινωνικού/ης λειτουργού), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Α4β/Γ.Π.οικ.34772/9-5-2017 σχετική Έγκριση Σκοπιμότητας της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υγείας.

Για τις ανάγκες υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου του Υποέργου προβλέπεται η εγκατάσταση του/της παιδοψυχιάτρου στη Μονάδα Τηλεψυχιατρικής στην Αθήνα, ενώ ο/η επαγγελματίας υγείας προβλέπεται να εγκατασταθεί σε ένα εκ των πολυπληθέστερων νησιών της ακτίνας δράσης της Κινητής Μονάδας, είτε στη Νάξο είτε στη Θήρα, με την πρόβλεψη συχνών μετακινήσεων στα λοιπά νησιά της ακτίνας δράσης. Επιπρόσθετα, προβλέπεται η περιοδική φυσική παρουσία του/της παιδοψυχιάτρου σε νησιά της ακτίνας-δράσης προκειμένου να διεξαχθούν δράσεις αγωγής και ενημέρωσης του πληθυσμού, στο πλαίσιο του Υποέργου, καθώς και για την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να καταθέσουν:

  • Βιογραφικό Σημείωμα

  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος

  • Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών

  • Σύντομη επιστολή-δήλωση ενδιαφέροντος

Επιθυμητά προσόντα: εκπαιδευτικό & ερευνητικό έργο

Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η διαδικασία α. της προεπιλογής των αιτήσεων, με βάση τα κριτήρια της προϋπηρεσίας και της συνάφειας των πρότερων αντικειμένων εργασίας καθώς και της εξειδίκευσης του/της επαγγελματία, και β. των συνεντεύξεων.

Η αμοιβή των ανωτέρω αναφερόμενων επαγγελματιών προσδιορίζεται σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις υλοποίησης της πράξης από τις αρμόδιες εποπτεύουσες αρχές.

Ειδικότερα:

Αμοιβή ψυχιάτρου/παιδοψυχιάτρου: 1790,00 € (σύμβαση έργου)

                                                    1435,00 € (σύμβαση εξαρτημένης εργασίας – μικτός μισθός)

Αμοιβή επαγγελματία υγείας:           1430,00 € (σύμβαση έργου)

                                                    1150,00 € (σύμβαση εξαρτημένης εργασίας – μικτός μισθός)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Πίνακας κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθεί τόσο στην έδρα του φορέα όσο και στην ιστοσελίδα του.

Κατάθεση ενστάσεων είναι δυνατή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών προσωπικά στην έδρα του φορέα με αιτιολογημένη επιστολή.

Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, η Επιτροπή Επιλογής και Αξιολόγησης θα επανεξετάσει τα δικαιολογητικά του υποψηφίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να καταθέτουν (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) το φάκελο δικαιολογητικών το αργότερο έως τις 15 Μαρτίου 2019 τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fax: 210 34 17 164 ή στη διεύθυνση: Δεκελέων 50, Τ.Κ. 118 54, Κεραμεικός.

Πληροφορίες: τηλ. 210 34 17 162-3


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!