Θέσεις Ψυχολόγου, Κοιν. Λειτουργού, Νοσηλευτών, Φυσικοθεραπευτή, Επιμελητών κλπ στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Αιτήσεις έως 17/2/2019 | NEWSEAE.GR

ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSEAE.GR

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο Φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤOΛΗ πρόκειται να λειτουργήσει στο Δήλεσι Βοιωτίας το «Κέντρο Γεροντολογίας Άγιος Πορφύριος».

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το Κέντρο συνίσταται στη λειτουργία Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων δυναμικότητας 45 κλινών παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής διαμονής, ασφαλούς και άνετης διαβίωσης, ισορροπημένης και επαρκούς διατροφής πάντα σε συνάρτηση με την κατάσταση της υγείας των περιθαλπομένων, φροντίδας για την ατομική καθαριότητα των φιλοξενούμενων και των χώρων της Μονάδας, ιατρική παρακολούθηση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, υπηρεσίες κοινωνικής υπηρεσίας, φυσικοθεραπεία και κινησιοθεραπεία, ψυχαγωγία και οιαδήποτε άλλη δραστηριότητα κριθεί απαραίτητη με γνώμονα τον σεβασμό στις ανάγκες και την αξιοπρέπεια των φιλοξενούμενων.

Το Κέντρο προτίθεται να προβεί σε ευρεία ενημέρωση τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Λέσχες Φιλίας, σχετικούς συλλόγους, ενώσεις, καθώς και σε σχετικά ερευνητικά ιδρύματα και κέντρα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση τόσο ενοίκων, όσο και των οικογενειών τους. Η βοήθεια στις οικογένειες μπορεί να πραγματοποιείται με ατομικές, οικογενειακές ή ομαδικές συνεδρίες, ανάλογα το περιστατικό και τις ανάγκες.
Παράλληλα, το Κέντρο θα αναπτύσσει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων δημοσιότητας, ευαισθητοποίησης και δικτύωσης με άλλους συναφείς φορείς, ενώ θα επιδιωχθεί η εκπαίδευση της προσωπικού και της διεπιστημονικής ομάδας με στόχο την επικαιροποίηση των δεξιοτήτων του και την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ενοίκους και τους επισκέπτες της.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για την στελέχωση του Κέντρου η Διοίκηση της ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για: μία (1) θέση Ψυχολόγου με μερικής απασχόλησης, μια (1) θέση Κοινωνικού Λειτουργού μερικής απασχόλησης, τέσσερεις (4) θέσεις Νοσηλευτών Δ.Ε., Τ.Ε., Π.Ε. πλήρους απασχόλησης, (7) θέσεις Βοηθητικού προσωπικού – Επιμελητές /Φροντιστές ενοίκων πλήρους απασχόλησης, δύο (2) θέσεις φύλακα, μία (1) θέση Μάγειρα πλήρους απασχόλησης, μία (1) θέση Παθολόγου μερικής απασχόλησης μία (1) θέση Φυσικοθεραπευτή μερικής απασχόλησης.

Το «Κέντρο Γεροντολογίας Άγιος Πορφύριος»  θα λειτουργήσει στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η διαδικασία α. της προεπιλογής των αιτήσεων και β. των συνεντεύξεων.

Αποστολή βιογραφικών έως την 17η Φεβρουαρίου 2019 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

PDF ICON POPI

 

 

 Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

 

 

Ενημέρωση για Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!