Θέσεις Εργασίας στην ΑΣΠΑΙΤΕ | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΑΣΠΑΙΤΕ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) δημοσίευσε τις κάτωθι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος:

1) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης εκπαιδευτικού έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ)» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, και, σύμφωνα με την αριθ. 1/11-1-2019 (Θ. 4.8) Πράξη της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και τις αριθ. 7900/12-7-2018 [ΑΔΑ: ΨΘΕ646Ψ8ΧΙ-ΤΑΞ] και 8879/2018 [ΑΔΑ: 7Σ4Ξ46Ψ8ΧΙ-ΓΒΙ] Αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση, ως εξής:
H ανάθεση διδακτικού έργου αφορά στο μάθημα:
- A4α-Εκπαιδευτική Τεχνολογία-Πολυμέσα (Θεωρία) στην πόλη του Άργους για 26 ώρες

Προϋπόθεση ανάθεσης διδακτικού έργου: στα θεωρητικά μαθήματα είναι:
α) η κατοχή Διδακτορικού Διπλώματος συναφούς (πλήρως ή μερικώς) με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος που δηλώνεται. Στην περίπτωση που δεν υποβληθούν προτάσεις από κατόχους διδακτορικού διπλώματος ή που υποβληθούν μόνο από κατόχους διδακτορικού διπλώματος μη συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο, τότε θα αξιολογούνται και προτάσεις κατόχων Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος.
β) η διδακτική εμπειρία σε ΑΕΙ τουλάχιστον δύο ακαδημαϊκών εξαμήνων.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων σε ειδική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.aspete.gr έως τις 7/2/2019 και ώρα 23.59’.
Αιτήσεις, που δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά θα απορρίπτονται. Δικαιολογητικά που δεν αναφέρονται και δεν επισυνάπτονται στην ηλεκτρονική αίτηση, δεν θα ληφθούν υπόψη. Ο/Η υποψήφιος/α θα μπορεί να κάνει λήψη της υποβληθείσας αίτησής του/της και να την εκτυπώσει.

 

pdf pop 

 

Δείτε εδώ την Πρόσκληση

 

 

 

2) 3η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Για την πλήρωση των θέσεων της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.)
Η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., σε εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 21 έως και 27 (Κεφάλαιο Ε) του ν. 4521/2018 (ΦΕΚ Α 38), και σύμφωνα με την αριθ. 44/28-11-2018 (Θ. 5.17) Πράξη, με την οποία εγκρίθηκε η κατάρτιση και δημοσίευση της παρούσας Πρόσκλησης, καλεί τα μέλη ΔΕΠ της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. σε υποβολή υποψηφιοτήτων για την κάλυψη της κενής 1 θέσης αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνεται ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας την επισυναπτόμενη Αίτηση Υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από το βιογραφικό σημείωμα του ενδιαφερόμενου, έως και την 7/2/2019 και ώρα 15:00 μ.μ. στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα «Δήλωση Ενδιαφέροντος για την Ε.Η.Δ.Ε.
της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.».

pdf pop

 

 

Δείτε εδώ την Προσκληση

 

 

 

3) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης εκπαιδευτικού έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το B’ εξάμηνο του ακαδ. έτος 2018-19, και σύμφωνα με την αριθ. 1/11-1-2019 (Θ. 4.8) Πράξη της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και τις αριθ. 7900/2018 [ΑΔΑ: ΨΘΕ646Ψ8ΧΙ-ΤΑΞ] και 8879/2018 [ΑΔΑ: 7Σ4Ξ46Ψ8ΧΙ-ΓΒΙ] Αποφάσεις Ανάληψης Υποχρέωσης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση, ως εξής:

H ανάθεση διδακτικού έργου αφορά στα μαθήματα:

- Συμβουλευτική Ψυχολογία και Προσανατολισμός στην πόλη του Βόλου για 52 ώρες
- Συμβουλευτική Ψυχολογία και Προσανατολισμός στην πόλη της Κοζάνης για 104 ώρες
- Διδακτική Μαθημάτων Ειδικότητας στην πόλη του Άργους για 52 ώρες
- Συμβουλευτική Ψυχολογία και Προσανατολισμός στην πόλη της Ρόδου για 104 ώρες

Υποβολή προτάσεων
Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων σε ειδική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.aspete.grέως τις 7/2/2019 και ώρα 23.59’.
Αιτήσεις, που δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά θα απορρίπτονται. Δικαιολογητικά που δεν αναφέρονται και δεν επισυνάπτονται στην ηλεκτρονική αίτηση, δεν θα ληφθούν υπόψη. Ο/Η υποψήφιος/α θα μπορεί να κάνει λήψη της υποβληθείσας αίτησής του/της και να την εκτυπώσει.

 

pdf pop

 

 

 

Δείτε εδώ την Πρόσκληση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!