Θέση Εξωτερικού Συνεργάτη πτυχ. Κοινωνικών ή Ανθρωπιστικών Επιστημών στο Πάντειο | NEWSEAE.GR

 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ NEWSEAE.GR

Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ στην 8η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Παντείου Πανεπιστημίου στις 10/12/2018,αποφάσισε την έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Αξιολόγηση Εφαρμογής» (MIS 5006166), στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους.

Το έργο αφορά στο ζήτημα των πολιτικών αντιμετώπισης της ακραίας φτώχειας κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Στόχος είναι να αναδειχθούν, μέσα από μία διεπιστημονική συγκριτική προσέγγιση, οι ποιοτικές και ποσοτικές διαστάσεις του κοινωνικού αντίκτυπου του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης μέσα από τη μέχρι τώρα εφαρμογή του.

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – Ε.Λ.Κ.Ε., προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου, εξειδικευμένο εξειδικευμένο προσωπικό [ένα (1) άτομο] από την υπογραφή της σύμβασης, ως εξής:

 ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ 2019 Α

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να απευθύνονται τη-λεφωνικά στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ στο 210-9201514 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-15.00.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν εντός δεκαπέντε (15) ημερών [η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών αναφέρεται στην περίληψη της πρόσκλησης, η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ Παντείου] στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και Έρευνας του Παντείου Πανεπιστημίου (Λεωφόρος Συγγρού 136, Καλλιθέα, τηλ. επικοινωνίας 210 – 9201514 κα Γ. Λιάτσου) ή να αποσταλούν με κούριερ ή ταχυδρομικώς αποκλειστικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗ-ΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 136, Τ.Κ. 176 71, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Επιπροσθέτως, στο φάκελο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται η ένδειξη:
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
«Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Αξιολόγηση Εφαρμογής» (MIS 5006166), στο πλαίσιο του έργου «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνη-τές» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

PDF EIKONA 2 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!