Πλήρωση θέσεων Α΄ Υποδιευθυντή 1ου Ειδικού ΔΣ Κερατσινίου & 1ου Ειδικού ΔΣ Δραπετσώνας | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

 ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ 2

Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Την πλήρωση με επιλογή των κενωθεισών θέσεων Υποδιευθυντών Α΄ στα 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου και 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας και καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και κλάδων, με βαθμό Α΄, οκταετή (8) τουλάχιστον διδακτική υπηρεσία και πιστοποιημένη γνώση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) Α’ επιπέδου, καθώς και τα μέλη Ε.Ε.Π. με οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, όπου υπηρετούν και ανήκουν οργανικά στις εν λόγω σχολικές μονάδες και επιθυμούν να ασκήσουν τα καθήκοντα του Υποδιευθυντή, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας – συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά – στη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά μέσω των σχολικών μονάδων, από τις 15/01/2019 έως και την 25/01/2019.

Η επιλογή και η τοποθέτηση των Υποδιευθυντών ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου 2020, με την επιφύλαξη της παραγράφου 6 του άρθρου 30 του Ν. 4547/2018.

Οι αιτήσεις συνοδεύονται από φάκελο υποψηφιότητας στον οποίο εμπεριέχονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών προσόντων των υποψηφίων, ο οποίος περιλαμβάνει:
α) Βιογραφικό σημείωμα.
β) Πιστοποιητικά επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) ή αποδεικτικά γνώ- σης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ).
γ) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που κατά την κρίση του υποψηφίου μπορεί να συμβάλλει στη διαμόρφωση της κρίσης του Συμβουλίου περί της προσωπικότητας και της γενικής συγκρότησής του, καθώς και περί της συν- δρομής των λοιπών κριτηρίων της παρ. 2 του άρθρου 23 του ν. 4547/2018.
δ) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α' 75) με την οποία βεβαιώνεται:
αα) ότι ο εκπαιδευτικός ή μέλος Ε.Ε.Π. δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με την ποινή της προσωρινής παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007 Α' 26),
ββ) η γνησιότητα των υποβαλλόμενων τίτλων σπουδών και λοιπών δικαιολογητικών,
γγ) ότι ο εκπαιδευτικός ή μέλος Ε.Ε.Π. δεν έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του ως στέλεχος της εκπαίδευσης για σοβαρό λόγο αναγόμενο σε πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων.
Ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα που υποβάλλονται πρέπει να έχουν επίσημα μεταφραστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλο αρμόδιο κατά νόμο όργανο, συνοδευόμενες από αντίγραφα των πρωτότυπων βεβαιώσεων ή εγγράφων.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν γίνονται δεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά.
Τα πιστοποιητικά υπηρεσιακών μεταβολών των υποψηφίων θα εκδοθούν και θα αποσταλούν στη Σχολική Μονάδα από τη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά.

Επισήμανση: Ο επιλεγείς υποδιευθυντής της σχολικής μονάδας πρέπει να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του υποδιευθυντή στη σχολική μονάδα και να μην έχει κριθεί υπεράριθμος κατά το χρόνο της επιλογής, σύμφωνα με το άρθρο 14 του π.δ. 50/1996 (Α' 45).
Δεν επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για θέση στελέχους της εκπαίδευσης εκπαιδευτικοί ή μέλη Ε.Ε.Π., οι οποίοι αποχωρούν υποχρεωτικά από την υπηρεσία (67 ετών) λόγω συνταξιοδότησης εντός ενός (1) έτους από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής πρέπει να συντρέχουν κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων. Τα κωλύματα επιλογής δεν πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας όσο και κατά το χρόνο τοποθέτησης από το αρμόδιο όργανο.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας, ήτοι 17/01/2019, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων:
α. Διαβιβάζουν μόνο το έντυπο της αίτησης υποψηφιότητας στην Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά.
β. Μετά την παραλαβή των πιστοποιητικών υπηρεσιακών μεταβολών από τη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά καλούν σε συνεδρίαση το Σύλλογο Διδασκόντων, στην οποία δεν συμμετέχουν τα μέλη που κωλύονται σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999, Α'45), καθώς και οι αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, προκειμένου να διαμορφώσει πρόταση.
γ. Διαβιβάζουν το πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων και τους φακέλους υποψηφιότητας στη Γραμματεία του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Πειραιά, στις 25/01/2019.

 

PDF 150.150 

 

Δείτε εδώ την Προκήρυξη

 

 

 

'Εντυπο αίτησης Υποδιευθυντή

Υπεύθυνη δήλωση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!