Θέσεις Επιστημονικά Υπευθύνων, Ψυχιάτρων, Ψυχολόγων, Κοιν. Λειτουργών, Νοσηλευτών κλπ στην ΕΚΨ&ΨΥ | NEWSEAE.GR

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ&ΨΥ), ως ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του άρθρου 11 του ν.2716/1999 που έχει αναπτύξει και λειτουργεί Μονάδες Ψυχικής Υγείας και στον Ν.Έβρο και Ν.Ροδόπης, προτίθεται να συμμετάσχει την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ, Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με Αρ. Πρωτ.: Γ3β/Γ.Π./οικ.96569, Αθήνα 11/12/2018, για την ανάπτυξη και τη λειτουργία νέων μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης με συγχρηματοδότηση των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων υπό των προϋποθέσεων αξιολόγησης και έγκρισης των πράξεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγκεκριμένα α) για ένα Οικοτροφείο για δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα έως 65 ετών με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα στην Ξάνθη και β) για ένα Οικοτροφείο για δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα έως 65 ετών με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα στην Κομοτηνή.

Για τη στελέχωση των δύο Μονάδων ζητούνται οι εξής ειδικότητες ανά Οικοτροφείο:

 ΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΑΗ θεραπευτική ομάδα που θα επιλεγεί, θα στελεχώσει τα δύο Οικοτροφεία για δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα έως 65 ετών με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, εφόσον η ΕΚΨ&ΨΥ ως υποψηφία, επιλεγεί από την επιτροπή αξιολόγησης να αναλάβει την ανάπτυξη και τη λειτουργία έκαστης Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

Υποψηφιότητες που δεν πληρούν τα απαραίτητα προσόντα, δεν θα εξεταστούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά σε ένα ενιαίο αρχείο PDF στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από 08/01/2019 έως 13/01/2019.

Τηλέφωνο πληροφοριών : 25510-20656,εσωτερικό 2

Καθημερινές 10:00-14:30

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της ΕΚΨΨΥ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε προσκομίσει για δύο (2) μήνες από την κάλυψη της θέσης εργασίας και μετά τα διαγράφουμε οριστικά.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!