Θέσεις εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού & Ψυχολόγου στο κέντρο Κ.Υ.Α.Δ.Α. Δήμου Αθηναίων. Αιτήσεις έως 6/1/2019 | NEWSEAE.GR

ΚΥΑΔΑ

ΝΠΔΔ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» - (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

«To ΝΠΔΔ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ανακοινώνει

Τη σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με συνολικά δύο (2) άτομα, γιατην υλοποίηση του προγράμματος “Employment enhancement and social services integration in Athens Municipality (ESTI@)(Ενίσχυση της απασχόλησης και ολοκληρωμένες κοινωνικές υπηρεσίες στο Δήμο της Αθήνας (ESTI@),για το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων», ως συμπράττων φορέας , του επικεφαλής Εταίρου Δήμου Αθηναίων όπως αντιστοίχως αναγράφεται παρακάτω για την κάθε ειδικότητα χρονικής διάρκειας από τηνυπογραφή της σύμβασης έως 30/05/2019.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος θα απασχοληθούν ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α),με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα ) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό απασχόλησης)

OPANDA PROSLIPSEIS 2018 B

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικάμε συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΚΥΑΔΑ, Πειραιώς 35, Τ.Κ.10552, Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Γραμματείας Συνεδριάσεωνυπόψιν κ.Σταυρινάκη Αλέξανδρου  (τηλ. επικοινωνίας:210.5246515, εσωτ. 4).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

PDF 150.150

 

 

 Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

 

 

 

   

Περίληψη Σ.Μ.Ε. ESTI@

 

Παράρτημα Ανακοίνωσης Σ.Μ.Ε. ESTI@

 

Eιδικό Παράρτημα - ΤΙΤΛΟΙ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

 

Eιδικό Παράρτημα - ΓΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

 

Αίτηση Σ.Μ.Ε. ESTI@

 

Αίτηση Σ.Μ.Ε. ESTI@ (PDF)

 Αιτήσεις έως 06/01/2019 - 14:00


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!