Θέση για Πτυχιούχο ΠΕ Διοικητικών ή Οικονομικών ή Κοινωνικών Επιστημών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Αιτήσεις έως 27/12/2018 | NEWSEAE.GR

 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ NEWSEAE.GR

ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4485/2017 και την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 30/07-12-2018 της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «ERASMUS+ ΚΑ1.2018 ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (έργο κλασικής κινητικότητας ΚΑ103) και Κ.Ε. 9-18, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία με ένα (1) άτομο με σύμβαση (έργου ή σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος. Η θέση αφορά στην υλοποίηση και επιστημονική υποστήριξη της κινητικότητας των φοιτητών και του προσωπικού του Ιδρύματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ 1.2018 με ΚΕ 9-18.

Πιο συγκεκριμένα, ζητείται ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας ΠΕ Διοικητικών ή Οικονομικών Ή Κοινωνικών Επιστημών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
• Αίτηση (επισυνάπτεται στο παράρτημα σχετικό υπόδειγμα),
• Βιογραφικό Σημείωμα,
• Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών (αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους αλλοδαπής),
• Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ή/και αντίγραφα συμβάσεων απασχόλησης από τα οποία να τεκμαίρεται σχετική εμπειρία,
• Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών και Η/Υ,
• Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι όλα τα υποβαλλόμενα στοιχεία και πληροφορίες είναι ακριβή και αληθή.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή - Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα) το αργότερο μέχρι και τις 27/12/2018 και ώρα 12:00 μ.μ.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά με ευθύνη του υποψηφίου ως προς το περιεχόμενο και το χρόνο που αυτές θα περιέλθουν στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Οι αιτήσεις που θα ταχυδρομηθούν πρέπει να βρίσκονται τοποθετημένες σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση – το έργο και ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος την οποία αφορούν, καθώς και τα πλήρη στοιχεία του υποψήφιου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής, ως ημερομηνία περιέλευσης στο Πρωτόκολλο του ΕΛΚΕ για το εμπρόθεσμο της αίτησης θεωρείται η ημερομηνία αποστολής του φακέλου της αίτησης που βεβαιώνεται με τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Μ. Μαλλίδου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ, Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 76, Καλλιθέα και στο τηλ. 210-9549265.

pdf

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!