Θέση Διδασκάλου της Ελληνικής Γλώσσας ΠΕ στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Αθήνα | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSEAE.GR

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, σε συνεργασία με τους οργανισμούς IOCC USPG και ICCO στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων μη τυπικής εκπαίδευσης για πρόσφυγες και μετανάστες προκηρύσσει θέση Διδασκάλου της Ελληνικής Γλώσσας ΠΕ με εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για τη στελέχωση του «Εκπαιδευτικού Κέντρου για τους Πρόσφυγες και τους μετανάστες ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στην Αθήνα (κέντρο) η αμκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους υποψήφιους να υποβάλουν αιτήσεις για μία (1) θέση Διδασκάλου της Ελληνικής Γλώσσας ΠΕ πλήρους απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ

1. Πτυχίο:
• Πανεπιστημιακό Δίπλωμα Ελληνικής Φιλολογίας ή αντίστοιχου αναγνωρισμένου τμήματος της αλλοδαπής
• Πανεπιστημιακό Δίπλωμα Παιδαγωγικής Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχου αναγνωρισμένου τμήματος της αλλοδαπής
2. Ικανότητα συνεργασίας με διαπολιτισμικές ομάδες
3. Πιστοποιημένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον Lower), ή Γαλλικής αντίστοιχων επιπέδων
4. Δικαιολογητικά απόδειξης γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών
5. Επιθυμητή η σχετική προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός χρόνου
6. Επιθυμητές οι συστατικές επιστολές.
Οι υποψήφιοι θα κριθούν επίσης με βάση την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, το ενδιαφέρον για το αντικείμενο, την άνεση ενασχόλησης με τις συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες , την πρωτοβουλία, την υπευθυνότητα, την ευθυκρισία και τη διοικητική και οργανωτική ικανότητα. Εξίσου σημαντικά στοιχεία θεωρούνται η προσαρμοστικότητα, η συνεργασία και η αναπτυγμένη αίσθηση του συλλογικού πνεύματος.
Θα συνεκτιμηθεί επικαιροποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των υποψηφίων μέσω της συμμετοχής τους σε συνέδρια, σε συνεχιζόμενη κατάρτιση κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την 9η Δεκεμβρίου 2018. Η αποστολή των βιογραφικών θα γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο θέμα του μηνύματος θα δηλώνεται με ακρίβεια η αιτούμενη θέση (π.χ. με την ένδειξη Για τη θέση Διδακάλου της Ελληνικής Γλώσσας ΠΕ).

 

PDF 150.150

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

 

Ενημέρωση για Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!