Θέση Βοηθητικού Προσωπικού στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Χαλάνδρι Αττικής | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSEAE.GR

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, υλοποίησε την Πράξη «Λειτουργία Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων» που χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», Εδραίωση της Μεταρρύθμισης στον Τομέα της Ψυχικής Υγείας, Άξονας Προτεραιότητας 14.

Η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων λειτουργεί στο Χαλάνδρι Αττικής και πλέον χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Η Μονάδα συνίσταται στη λειτουργία ενός Οικοτροφείου χωρητικότητας κατά μέγιστο 15 ασθενών μόνιμης διαβίωσης με επιπλέον δυνατότητα ταυτόχρονης βραχύβιας φιλοξενίας πέντε (5) περίπου ασθενών με στόχο την αποφόρτιση των οικογενειών. Ταυτόχρονα λειτουργεί ένα Κέντρο Ημέρας με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υποστήριξης αφενός ασθενών της νόσου και αφετέρου της υποστήριξης μελών των οικογενειών ασθενών με στόχο τη διατήρηση της ψυχικής τους ισορροπίας και της καλύτερης αντιμετώπισης των ασθενών συγγενών τους. Στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Ημέρας συγκαταλέγεται και το Ιατρείο Μνήμης, το οποίο υποστηρίζεται διεπιστημονικά μέσω του ιατρού, της ψυχολογικής και της κοινωνικής υπηρεσίας. Το Κέντρο Ημέρας στοχεύει στην εξυπηρέτηση περιπατητικών ασθενών με ήπιου και μέσου βαθμού άνοια.

Για την στελέχωση του προσωπικού της Μονάδας η Διοίκηση της ΑΜΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους υποψηφίους να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα για την διεκδίκηση μίας (1) θέση Βοηθητικού Προσωπικού Δ.Ε. πλήρους απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:
Βοηθητικό Προσωπικό
i. Επίπεδο Εκπαίδευσης:
Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δ.Ε.)
ii. Προϋπηρεσία:
Θα συνεκτιμηθεί προϋπηρεσία σε δομή που φιλοξενεί ανοϊκούς ασθενείς ή γενικότερα σε δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης
iii. Συστατικές Επιστολές:
Θα συνεκτιμηθούν συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα μέχρι τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την 10η Δεκεμβρίου 2018. Η αποστολή βιογραφικών, μαζί με το συνοδευτικό σημείωμα, θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

PDF ICON POPI

 

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

 

 

Ενημέρωση για Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!