Θέσεις για 1 Συντονιστή Έργου, 1 Υπεύθυνο Έργου, Στελέχη Δοιηκ. Υποστήριξης κλπ στην 'Eνωση Νοσηλευτών Ελλάδος | NEWSEAE.GR

 ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Νο. 3/2018)

Για υποβολή αίτησης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 με τίτλο «Διοικητική και Επιστημονική Υποστήριξη, Προβολή - Δημοσιότητα και Αξιολόγηση του Έργου», της Πράξης με τίτλο «Κατάρτιση & πιστοποίηση πρόσθετων γνώσεων - δεξιοτήτων για την ενίσχυση της εργασιακής ικανότητας επαγγελματιών τομέα υγείας», που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και
Καινοτομία 2014 – 2020» (ΕΠΑνΕΚ)», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002647.

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
ότι θα προβεί στην σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 με τίτλο «Διοικητική και Επιστημονική Υποστήριξη, Προβολή - Δημοσιότητα και Αξιολόγηση του Έργου», της Πράξης με τίτλο «Κατάρτιση & πιστοποίηση πρόσθετων γνώσεων - δεξιοτήτων για την ενίσχυση της εργασιακής ικανότητας επαγγελματιών τομέα υγείας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002647, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» (ΕΠΑνΕΚ).
Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής να καταθέσουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1, όπως αναλύθηκε ανωτέρω και αφορά στην σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με επτά (7) εξωτερικούς συνεργάτες (έκτακτο προσωπικό) που θα παρέχουν υπηρεσίες όπως αναλύονται στους πίνακες που ακολουθούν. Οι θέσεις που θα καλυφθούν με εξωτερικούς συνεργάτες είναι οι εξής:

ENOSI NOSILEYTON ELLADAS prosklisi ekdilwsis endiaferontos 1

ENOSI NOSILEYTON ELLADAS prosklisi ekdilwsis endiaferontos 2

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Υπεύθυνος για την παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είναι ο κος Αριστείδης Δάγλας, στο τηλέφωνο 210-3648044.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν κλειστό Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος στην Αθήνα, οδός Βασ. Σοφίας 47 (2ος όροφος), τ.κ 106 76, Αθήνα, μέχρι την 21/12/2018 και ώρα 14:00, με την επισήμανση «Να μην ανοιχθεί από την ταχυδρομική υπηρεσία ή τη γραμματεία».
Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή αίτησης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 με τίτλο «Διοικητική και Επιστημονική Υποστήριξη, Προβολή - Δημοσιότητα και Αξιολόγηση του Έργου», της Πράξης με τίτλο «Κατάρτιση & πιστοποίηση πρόσθετων γνώσεων - δεξιοτήτων για την ενίσχυση της εργασιακής ικανότητας επαγγελματιών τομέα υγείας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002647, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» (ΕΠΑνΕΚ)» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα. Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

 

PDF 130

 

 

 Δείτε εδώ την Πρόσκληση

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!