Θέση εργασίας για Μουσικοθεραπευτή στο Κέντρο Παιδιού & Εφήβου, Περιστέρι Αττικής | Τα Νέα της Είδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ NEWSEAE.GR

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: Μία (1) θέση εργασίας στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος», που βρίσκεται στο Περιστέρι - Αττικής (Χρυσολωρά 10-12, 3΄απο την στάση μετρό "Αγιος Αντώνιος"),  με ειδικότητες:

1 Μουσικοθεραπευτή (μερικής απασχόλησης) 

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και πιθανότητα ανανέωσης. Η συνεργασία θα ξεκινήσει άμεσα.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά
- Αίτηση Υποψηφιότητας
- Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
- Βιογραφικό Σημείωμα
- Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας και σε πληθυσμό με ΔΑΦ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,με τίτλο: ΘΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ από τη δημοσίευση της παρούσης έως τις 23/11/18.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Δείτε εδώ την προκήρυξη 

Δείτε εδώ την αίτηση

Περισσότερα για τον ''Ηλίανθο'' εδώ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!