Θέσεις για Ψυχολόγους στην Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ, Λέσβος | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ

Προκήρυξη (13/11/2018) Ψυχολόγοι

Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ με έδρα τη Λέσβο, προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στη Λέσβο από την ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ για το 2018» με βάση την απόφαση ένταξης με αρ. πρωτ. 828/Φ.38/30-4-2018 του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης Ε.Υ.ΣΥ.Δ.Τ.ΑΜ.Ε.ΤΕ.Τ.Ε.Α.Α.Π. και έχει λάβει κωδικό MIS : 5017282

Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείο Ασύλου
Μετανάστευσης και Ένταξης με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου
Μετανάστευσης και Ένταξης.
Στόχος του έργου είναι η στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων, η παροχή σίτισης, και υποστηρικτικές υπηρεσίες στη Λέσβο. Στο πλαίσιο του έργου η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις εργασίας:

Τίτλος θέσης Κωδικός Θέσης Ψυχολόγοι ΨΥ

Το επιλεχθέν προσωπικό θα απασχοληθεί με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου, Πλήρους Απασχόλησης.

Η διάρκεια απασχόλησης ορίζεται έως και την 31 Δεκεμβρίου 2018 με δυνατότητα ανανέωσης έως την ολοκλήρωση της δράσης, σε περίπτωση χρονικής επέκτασης της Δράσης πέραν της 31 Δεκεμβρίου 2018.

Οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη της Μυτιλήνης και κοντινές περιοχές όπου θα λειτουργούν ξενώνες στο πλαίσιο του έργου.

Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ για τη κάλυψη των πραγματικών αναγκών του έργου, σε περίπτωση ύπαρξης κενής θέσης για τη συγκεκριμένη ειδικότητα θα προβαίνει στη πρόσληψη του επόμενου υποψηφίου σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης μέχρι το τέλος της Δράσης.

Περιεχόμενα Φακέλου Υποβολής

Απαραίτητα έγγραφα:
1. Αίτηση – με τον κωδικό της θέσης (υπάρχει υπόδειγμα στην ιστοσελίδα της
Ηλιακτίδας).
2. Έγγραφο Πιστοποίησης Προσωπικών Στοιχείων οι υποψήφιοι προσκομίζουν ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιωνεγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό ή βεβαίωση γέννησης. Επίσης για τους αλλοδαπούς επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει το όνομά τους την εθνικότητά τους και το νομικό καθεστώς που βρίσκονται στην χώρα.
3. Βιογραφικό σημείωμα
4. Aντίγραφο Βασικού τίτλου σπουδών
5. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.
6. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) με θεωρημένο γνήσιο υπογραφής ότι: ο υποψήφιος απασχολούμενος δεν έχει καταδικαστεί για αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έτους, καθώς και αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης, αρπαγής ανηλίκου, ακούσιας απαγωγής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνησης παιδιών, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, πορνογραφίας ανηλίκων, προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους, μαστροπείας, εκμετάλλευσης πόρνης, ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής, και εκβίασης, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν.4375/2016.

Πρόσθετα Επιθυμητά Προσόντα – Δικαιολογητικά

7. Επιθυμητές οι συστατικές Επιστολές από προηγούμενους εργοδότες.
8. Βεβαιώσεις εμπειρίας (σύμφωνα με οδηγίες που δίνονται παρακάτω).
9. Επιθυμητό Αποδεικτικό γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας.
10. Επιθυμητό Αποδεικτικό γνώσης Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

11. Επιθυμητό αποδεικτικό γνώσης της Γαλλικής.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν την αίτηση που επισυνάπτεται και ο φάκελος με την αίτηση και τα δικαιολογητικά θα παίρνει αρ. πρωτοκόλλου. Η κατάθεση του σφραγισμένου φακέλου μπορεί να γίνει ιδιοχείρως στην παρακάτω διεύθυνση ή με αποστολή μέσω courier ή σε συστημένο φάκελο στη διεύθυνση ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ, 1ο ΧΛΜ Επαρχιακής Οδού (Ε.Ο.) Μυτιλήνης – Λουτρών, Τ.Κ. 81100 με τίτλο / θέμα: Προκήρυξη (13/11/2018) Ψυχολόγοι.

Στον φάκελο Θα πρέπει να αναγράφεται καθαρά ο κωδικός της θέσης για την οποία ενδιαφέρεται ο υποψήφιος (βλ στον πίνακα).

Η προθεσμία αποστολής των φακέλων είναι μέχρι και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει η σφραγίδα του φακέλου αποστολής

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ερωτήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

PDF 130

 

 

 Δείτε εδώ την Αναλυτική Προκήρυξη

 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ-ΠΡΟΣ-ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ-ΑΜΚΕ-13-11-18-Ψυχολόγοι


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!