Θέσεις Διδασκόντων στην ΑΣΠΑΙΤΕ (Αναπτυξιακή Ψυχολογία, Παιδαγωγική & Φιλοσοφία της Παιδείας κλπ). Αιτήσεις έως 6/11/2018 - Newseae.gr

ΑΣΠΑΙΤΕ LOGO

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης εκπαιδευτικού έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το Α’ εξάμηνο του ακαδ. έτος 2018-19, και, σύμφωνα με την αριθ. 36/8-10-2018 (Θ. 6.5) Πράξη της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και τις αριθ. πρωτ. ΕΛ/7900/12-7-2018 [ΑΔΑ: ΨΘΕ646Ψ8ΧΙ-ΤΑΞ] και ΕΛ/8879/2018 [ΑΔΑ: 7Σ4Ξ46Ψ8ΧΙ-ΓΒΙ] Αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση, ως εξής:

H ανάθεση διδακτικού έργου αφορά στα μαθήματα:


• Α1-Παιδαγωγική & Φιλοσοφία της Παιδείας στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης για 104 ώρες


• A4α-Εκπαιδευτική Τεχνολογία-Πολυμέσα (Θεωρία) στην πόλη του Άργους για 26 ώρες


• Α6-Αναπτυξιακή Ψυχολογία στην πόλη του Βόλου για 52 ώρες


Προϋπόθεση ανάθεσης διδακτικού έργου: στα θεωρητικά μαθήματα είναι:

α) η κατοχή Διδακτορικού Διπλώματος συναφούς (πλήρως ή μερικώς) με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος που δηλώνεται. Στην περίπτωση που δεν υποβληθούν προτάσεις από κατόχους διδακτορικού διπλώματος ή που υποβληθούν μόνο από κατόχους διδακτορικού διπλώματος μη συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο, τότε θα αξιολογούνται και προτάσεις κατόχων Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος.

β) η διδακτική εμπειρία σε ΑΕΙ τουλάχιστον δύο ακαδημαϊκών εξαμήνων.

Κριτήρια επιλογής:

Η αξιολόγηση των υποψηφίων σε κάθε μάθημα θα γίνει με άριστα το εκατό (100) βάσει των ποσοστιαίων βαρών ανά κατηγορία κριτηρίων (βλ. παρακάτω Α, Β, Γ και Δ) και με το ανώτατο ποσοστό ανά κριτήριο να δίνεται στον υποψήφιο με την καλύτερη βαθμολογία και αναλογικά στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Α. Σπουδές (βάρος 30%)
Ο βαθμός συνάφειας (πλήρως ή μερικώς) του βασικού πτυχίου, του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ή/και της Διδακτορικής Διατριβής με το γνωστικό αντικείμενο του επιλεγμένου μαθήματος

Β. Διδακτικό Έργο (βάρος 20%)
Υπολογίζεται η συνολική διδακτική εμπειρία σε μη επικαλυπτόμενα εξάμηνα.

Γ. Δημοσιεύσεις (βάρος 30%) Συναφείς δημοσιεύσεις της τελευταίας πενταετίας (από 1/1/2013 έως και την ημέρα υποβολής της αίτησης).
• Αριθμός άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά x5
• Αριθμός Εργασιών σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων x2
• Αριθμός κεφαλαίων σε διεθνή συλλογικούς τόμους x2
• Αριθμός άρθρων σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά x2
• Αριθμός κεφαλαίων σε ελληνικούς συλλογικούς τόμους x1
• Αριθμός εργασιών δημοσιευμένων σε πρακτικά ελληνικών συνεδρίων x1

Δ. Συγγραφικό Έργο (βάρος 20%)Συναφές συγγραφικό έργο της τελευταίας πενταετίας (από 1/1/2013 έως και την ημέρα υποβολής της αίτησης).
• Συγγραφή βιβλίου σε διεθνή εκδοτικό οίκο x5
• Συγγραφή βιβλίου σε ελληνικό εκδοτικό οίκο x4
• Επιμέλεια βιβλίου / συλλογικού τόμου σε διεθνή εκδοτικό οίκο x1
• Επιμέλεια βιβλίου / συλλογικού τόμου σε ελληνικό εκδοτικό οίκο x1
• Επιμέλεια πρακτικών συνεδρίου x1

Αμοιβή συνεργατών
Η αμοιβή των συνεργατών καθορίζεται με απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών της ΑΣΠΑΙΤΕ, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Σε περίπτωση διαφοροποίησης των διδακτικών αναγκών είναι δυνατή η τροποποίηση (μείωση) των ωρών διδασκαλίας ή η λύση της σύμβασης, με απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών της ΑΣΠΑΙΤΕ που γνωστοποιείται έγκαιρα στον/στην συνεργάτη/τιδα.

Οι συνεργάτες έχουν υποχρέωση να εποπτεύουν τις πτυχιακές εργασίες των
σπουδαστών/τριών και να διενεργήσουν τις εξετάσεις των μαθημάτων που δίδαξαν το εξάμηνο που έληξε ή να οριστούν ως επιτηρητές στις εξετάσεις αυτές και στις επαναληπτικές εξετάσεις του εξαμήνου.

Υποβολή προτάσεων
Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων σε ειδική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.aspete.gr έως τις 6/11/2018 και ώρα 23.59’.
Αιτήσεις, που δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά θα απορρίπτονται. Δικαιολογητικά που δεν αναφέρονται και δεν επισυνάπτονται στην ηλεκτρονική αίτηση, δεν θα ληφθούν υπόψη.

 

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!