Θέση για 1 Ειδικό Παιδαγωγό σε δομή ΑμεΑ, Λαμία - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑμεΑ Ν. ΦΤΙΏΤΙΔΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΦΘΙΏΤΙΔΑΣ     Αρ. Πρωτ.14
ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία    Λαμία. 15/10/2018
ΤΚ. 35100
Πληροφορίες : Μανούκας Γεώργιος
Τηλέφωνα : 2231030326 2231066623
Fax : 2231067709
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη 1 θέσης  Πλήρους Απασχόλησης ειδικότητας ειδικού Παιδαγωγού στο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων - θεραπειών του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Α. με Α.
 
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας,
Προσκαλεί υποψηφίους Εδικούς Παιδαγωγούς ή Παιδαγωγούς με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή έως 29 ετών με κάρτα ανεργίας 3 μηνών και πάνω,
 
Να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο με όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα για την Κάλυψη 1 θέσης Αορίστου Χρόνου πλήρους Απασχόλησης ειδικότητας Ειδικού Παιδαγωγού για τα Προγράμματα δραστηριοτήτων και θεραπειών του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας  ΑμεΑ.

Τα βιογραφικά μαζί με τα αποδεικτικά δικαιολογητικά που αναφέρονται στο Βιογραφικό σημείωμα κάθε υποψηφίου μπορούν να κατατεθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς στα γραφεία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας  που λειτουργεί, στην Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία, είτε μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου στην Διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

O Νόμιμος Εκπρόσωπος

Μίχος Λεωνίδας


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!