Θέσεις για 2 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ψυχολογίας ή Παιδαγωγικών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - NEWSEAE.GR

ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ» ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΜΕ α/α 1.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Επιτροπή Ερευνών & Διαχείρισης), σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν.4485/2017 και την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 22/13-09-2018 της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης, προτίθεται να συνάψει δύο (2) συμβάσεις έργου στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ», κωδικό MIS 5011040 και συγκεκριμένα στο ομώνυμο υποέργο με α/α 1 της ΕΥΔ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (αρ. πρωτ. Πρόσκλησης 14603/06-10-2017, κωδ. ΕΔΒΜ 58), η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις, ως εξής:
Θέσεις 1+2: Δύο (2) άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) Ψυχολογίας ή Παιδαγωγικών

Αντικείμενο των θέσεων 1 + 2 είναι: Η στελέχωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με αντικείμενο τη συμβουλευτική φοιτητών με μαθησιακά προβλήματα, δυσκολίες προσαρμογής και ΑμΕΑ.
Αριθμός θέσεων: 2 θέσεις

Χρονική διάρκεια συμβάσεων: Ενός (1) έτους από την ημερομηνία υπογραφής των συμβάσεων και ανάρτησής τους, με δυνατότητα παράτασης ή και ανανέωσης με αύξηση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και Απόφαση του Αρμόδιου Συλλογικού Οργάνου, μέχρι τη λήξη της Πράξης. Οι συμβάσεις είναι εντός των εγκεκριμένων ορίων του προϋπολογισμού του ανωτέρω έργου ή προγράμματος.

Αμοιβή: Το ύψος του συνολικού ποσού για την εκτέλεση της ανωτέρω σύμβασης ανά θέση και ανά μήνα ανέρχεται έως του ποσού των χιλίων τριάντα ευρώ (έως του ποσού των 1.030,00 €), συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, τυχόν ΦΠΑ, όλων των κρατήσεων και των τυχόν ασφαλιστικών εισφορών εργοδότη και εργαζομένου.

Τρόπος υποβολής των αιτήσεων:

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς (συστημένη επιστολή) ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), αρκεί να περιέλθουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή - Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 76, Καλλιθέα) το αργότερο μέχρι και τις 05/10/2018 και ώρα 12:00 μ. Αντικατάσταση, διόρθωση ή συμπλήρωση της πρότασης επιτρέπεται μόνο κατά το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής.

 

PDF ICON POPI

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!