Συμμετοχή σε Πανεπιστημιακή Έρευνα: Διερεύνηση της επαγγελματικής ικανοποίησης καθηγητών Ειδικής Αγωγής | NEWSEAE.GR

 σε Πανεπιστιμιακή Έρευνα

Διερεύνηση της επαγγελματικής ικανοποίησης καθηγητών Ειδικής Αγωγής

Ονομάζομαι Κωστάκου Μαριάννα, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» με τίτλο "Εξειδίκευση στις Τ.Π.Ε. και Ειδική Αγωγή – Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης".

Σκοπός της διπλωματικής μου εργασίας είναι η διερεύνηση διάφορων πτυχών της επαγγελματικής ικανοποίησης των καθηγητών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που εργάζονται σε ΣΜΕΑΕ ή υπηρετούν ως παράλληλη στήριξη σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται στην έρευνα το παρακάτω ερωτηματολόγιο που είναι μια προσαρμογή στα Ελληνικά του εργαλείου Job Satisfaction Survey (JSS) του Paul Spector (1985) και με μερικές τροποποιήσεις αναφερόμενες στις απαιτήσεις της Ειδικής Αγωγής.

Η πλήρης συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την έρευνα, οπότε σας παρακαλώ να αφιερώσετε περίπου δέκα λεπτά για να απαντήσετε τις ακόλουθες ερωτήσεις. Η ανωνυμία σας είναι εξασφαλισμένη και η πρόσβαση στα δεδομένα θα επιτρέπεται μόνο σε μένα και τους επόπτες καθηγητές μου.

Για οποιεσδήποτε απορίες, διευκρινήσεις ή παρατηρήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Η συμβολή σας είναι καθοριστική.

Για τη συμμετοχή σας στην έρευνα εδώ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!