IKY: Ολοκλήρωση διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφίων διδακτόρων. Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΙΚΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ 2 newseaeΙΚΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/4/2018

Ολοκληρώθηκε χθες, στις 24 Απριλίου 2018 και ώρα 15.00, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για 700 θέσεις υποτροφιών στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας»-2ος Κύκλος, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2014-2020), που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

Σημειώνεται ότι υποβλήθηκαν επιτυχώς 1740 ηλεκτρονικές αιτήσεις, η αξιολόγηση των οποίων θα ξεκινήσει το συντομότερο, εξατομικευμένα και αυτοματοποιημένα μέσω της ολοκληρωμένης πλατφόρμας αξιολόγησης των ερευνητικών προτάσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», 2014-2020.

Οι Πίνακες Αποτελεσμάτων ανά Επιστημονικό Κλάδο θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΙΚΥ: www.iky.gr μετά το πέρας της διαδικασίας αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα ενημερωθούν και εξατομικευμένα με ηλεκτρονική αλληλογραφία.


Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ


Κυριάκος Αθανασίου
Ομότιμος Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!