Π.Μ.Σ. Στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης που οδηγεί αποκλειστικά στη λήψη Διδακτορικού Διπλώματος στο ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών - NEWSEAE.GR

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Συνέλευση του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, στην αριθ. 1η/4-9-2018 συνεδρίασή της αποφάσισε την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών, για το ακαδ. έτος 2018-2019 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος που οδηγεί αποκλειστικά στη λήψη Διδακτορικού Διπλώματος στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο λειτουργίας του προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών, το οποίο έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ 3132/31-7-2018.

Στο Π.Μ.Σ. αυτό θα γίνουν δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή εξωτερικού.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν από 17/9/2018 μέχρι 5/10/2018 αίτηση εισαγωγής μέσω της δικτυακής πύλης https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_pg_adm# και να καταχωρήσουν τα απαραίτητα στοιχεία τους ηλεκτρονικά σύμφωνα με τις οδηγίες που εμφανίζονται στο εγχειρίδιο χρήσης, καθώς να προσκομίσουν σε έντυπη μορφή εντός της προθεσμίας υποβολής στη Γραμματεία του Τμήματος τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Έντυπη αίτηση (η αίτηση παραλαμβάνεται από τη Γραμματεία του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. ή από τη σελίδα του διαδικτύου www.ecedu.upatras.gr) με πρόσφατη φωτογραφία του υποψηφίου.
2. Βιογραφικό Σημείωμα
3. Αναλυτική βαθμολογία πτυχίου
4. Αντίγραφο πτυχίου
5. Λοιποί τίτλοι σπουδώv
6. Αντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών
7. Πιστοποιητικό επαρκούς γνώσης ξένης γλώσσας
8. Επιστημονικά δημοσιεύματα (εφόσον υπάρχουν)
9. Επιστολή από μέλος Δ.Ε.Π. του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. ότι δέχεται να επιβλέψει τη διατριβή του/της υποψηφίου/ας
10. Συνοπτική πρόταση θέματος για διδακτορική διατριβή
Οι τίτλοι που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικό ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ.

Οι έντυπες αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Τμήματος καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. ή να αποσταλούν στην ταχυδρομική Διεύθυνση: Γραμματεία ΤΕΕΑΠΗ Πανεπιστημιούπολη, 26504 Ρίο-Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι/ες μπορούν να τηλεφωνούν όλες τις εργάσιμες ημέρες από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο τηλ.: 2610969828 και 969310 (κα. Μαρία Σούζα).

 

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!