ΗΜΕΡΙΔΑ για την Ειδική Αγωγή 3/6/2018 Λαμία - Τα Νέα Της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΣΥΝΔPΟΜΟ DOWN

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, από τις 11:00 ως τις 15:00  η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λαμίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Σχολική Σύμβουλο 13ης  Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και την Σχολική Σύμβουλο 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Γενικής Αγωγής, το ΤΕΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με Έδρα τη Λαμία, το ΚΕΕΔΥ Φθιώτιδας και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων Με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας, διοργανώνει Ημερίδα  με θέμα : «Ειδική Αγωγή: Mία βιωματική προσέγγιση.

 Η ημερίδα   θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία (Παπασιοπούλου 2-4).

Στόχος της ημερίδας είναι μέσα από έναν γόνιμο διάλογο – προβληματισμό, η προβολή και προώθηση των ζητημάτων που αφορούν την Εκπαίδευση των Ατόμων με Αναπηρία και η ενημέρωση του κοινού και της πολιτείας για θέματα αναπηρίας.

 Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φθιώτιδας και το Ε.Ε.Ε.Γ-Λ Λαμίας θα προβάλλουν τα μέσα εκπαίδευσής των μαθητών τους, που υλοποιούνται μέσω βιωματικής μάθησης – εργαστηρίων, όπως κηπουρικής, μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αγγειοπλαστικής κ.α.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!