Ομιλία Συμπεριφορές των παιδιών με ΔΦΑ και καλλιέργεια δεξιοτήτων 18/5/2018 Πειραιάς - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Συμπεριφορές των παιδιών με ΔΦΑ και καλλιέργεια δεξιοτήτων
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για Παιδιά με Αυτισμό σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 18:30 – 21.00, με θέμα: ''Συμπεριφορές των παιδιών με ΔΦΑ και καλλιέργεια δεξιοτήτων'' με εισηγήτρια την Χριστίνα Συριοπούλου-– Δελλή,  Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. (Πυθαγόρα 24, 18533 Πειραιάς). Είσοδος Ελεύθερη.

Χριστίνα Συριοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΠΑΜΑΚΗ Χριστίνα  Συριοπούλου - Δελλή είναι πτυχιούχος Τμήματος Παιδαγωγικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Επιστημών της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, κάτοχος PhD στην Ειδική Αγωγή, University of Liverpool και MEd στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, University of Sheffield και κάτοχος Μεταδιδακτορικού (Postdoc) στον Αυτισμό, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι Επίκουρη καθηγήτρια τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο γνωστικό αντικείμενο «Εκπαίδευση Ατόμων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές/ Αυτισμό».

Είναι ισόβιο μέλος της Ένωσης του Αποφοίτων Ερευνητών του Πανεπιστημίου Λίβερπουλ Αγγλίας, μέλος της Παιδαγωγικής Εταιρίας Ελλάδος, μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης κ.α.

Είναι συγγραφέας βιβλίων και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά σε θέματα συναφή με τον αυτισμό.

Έχει γράψει μεταξύ άλλων και τα βιβλία:

Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή Ατόμων με Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού εκδόσεις Παν/μιου Μακεδονίας, 2016
Η Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Εδική Αγωγή: Ερευνώντας τα σύγχρονα δεδομένα εκδόσεις Παν/μιου Μακεδονίας, 2016
Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές: Ψυχολογία - Παιδαγωγική –Κοινωνιολογία. Αθήνα: εκδόσεις Γρηγόρη, 2011

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για Παιδιά με Αυτισμό

Πυθαγόρα 24 & Τζαβέλλα, 18533 Πειραιάς

Τηλέφωνα:
210 42.10.077 - Κοινωνική Λειτουργός
210 42.10.089 - Γραφείο Διευθυντή
fax: 210 42.10.077

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΑΡΤΗΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!