9η Ημερίδα για την Εφηβεία 1/12/2018 Θεσσαλονίκη | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

9η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ 1.12.2018 1

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, από τις 8:30-14:30μμ, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), θα πραγματοποιηθεί η 9η Ημερίδα για την Εφηβεία στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μαθήματος «Εφηβική Ιατρική», του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Ιατρικού Τμήματος (ΠΜΣΙ), της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Δ’ Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ.

Η ημερίδα απευθύνεται τόσο σε επιστήμονες (ιατρούς, ψυχολόγους, διαιτολόγους, εκπαιδευτικούς, επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς), αλλά και σε μη ειδικούς (πχ γονείς).

Σκοπός της ημερίδας είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες πρακτική προσέγγιση σε θέματα υγείας των εφήβων και να αναδείξει σύγχρονα προβλήματα και καταστάσεις, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχοκοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των εφήβων.

Οι ομιλητές θα αναφερθούν στην προσέγγιση του εφήβου, στην κατάχρηση ουσιών, στο σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης και στους κινδύνους του διαδικτύου.

Με την παρακολούθηση, θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD Credits) του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

Πρόγραμμα

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!