3ο Θερινό Σχολείο για εκπαιδευτικούς Μαθαίνω για τα Δάση 2-5/7/2018 Πήλιο. Αιτήσεις έως 11/6/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στo πλαίσιο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» και η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, συνδιοργανώνουν το 3ο Θερινό Σχολείο στην Άλλη Μεριά Πηλίου, από 2-5 Ιουλίου 2018.

Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ιδ. Δημοτικού Σχολείου «Άξιον Εστί».

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν 40 εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για την επιλογή τους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι/-ες εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Θερινό Σχολείο μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00 ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον παρακάτω υπερσύνδεσμο https://goo.gl/forms/ntFRUKa7QCc1rMQF3 .

Από κάθε σχολείο έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως και δύο εκπαιδευτικοί.

Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν στις προσωπικές τους διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μετά την επιλογή των συμμετεχόντων και για την έγκυρη συμμετοχή τους στο Θερινό Σχολείο, θα πρέπει να καταβληθεί από τον/την καθένα/-μια το κόστος συμμετοχής 70 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει το κόστος εγγραφής, το φάκελο του σεμιναρίου (πρόγραμμα, εκπαιδευτικό υλικό), 3 δείπνα και τον καφέ. Σε περίπτωση μεταγενέστερης ακύρωσης της συμμετοχής το κόστος συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάθεση του κόστους συμμετοχής θα δοθούν σε επόμενη επιστολή σε όσους/ες επιλεχθούν.

Το κόστος διαμονής και μετακίνησης βαραίνει τους/τις εκπαιδευτικούς. Οι διοργανωτές θα προσφέρουν τρία γεύματα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης από 11.00-14.00, με τις κ.κ Χριστίνα Θεοδωρίκα και Θεοδώρα Πολυζωίδου (τηλ: 210 3224944, εσωτ.104 & εσωτ.113).

Ενδεικτικό πρόγραμμα


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!