25ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Μπάσκετ 2019 12-20/2019 Ηράκλειο Κρήτης | NEWSEAE.GR

 ΠΡΩΤΑΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 2019 ΚΡΗΤΗ

Το 25ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Μπάσκετ το οποίο  διεκδίκησε η χώρα μας  μέσω του Υπουργείου Παιδείας και της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής, ως επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού, πρόκειται να διεξαχθεί στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης από τις 12 μέχρι τις 20 Απριλίου 2019.

 Τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης οργανώνουν από κοινού η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ, το Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων  το Δήμο Χερσονήσου και την ΕΠΦΑΝΗ.

Πάνω από 30 χώρες από όλες σχεδόν τις περιοχές του πλανήτη στέλνουν τις σχολικές ομάδες που πρώτευσαν στο εσωτερικό τους πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, για να διεκδικήσουν το παγκόσμιο στέμμα.

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 13 Απριλίου  2019  στις  19:30 στο Κεντρικό Κλειστό Γήπεδο -  2 Αοράκια.

Η ημέρα των Εθνών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  16 Απριλίου 2019 από τις 16:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. στην  Πλατεία  Ιδης (Σταυρό της Πόλης)

 Οι τελικοί αγώνες, οι απονομές και η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 16:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ.

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ σε μορφή doc 

Το πρόγραμμα σε μορφή xls 

Ιστοσελίδα


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!