Υποβολή αιτήσεων για εγγραφή των καταρτιζομένων στα Δ. Ι.Ε.Κ. του ΥΠΠΕΘ. Αιτήσεις έως 4/9/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

Άνοιξε ο νέος ιστότοπος για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή των καταρτιζομένων στα Δ. Ι.Ε.Κ. του ΥΠΠΕΘ και αφορά στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2018.

Εκτός της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων είναι τα Δ.Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής και το Δ.Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Ο. Επιδαύρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση απευθείας στα συγκεκριμένα Δ.Ι.Ε.Κ.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Σε περίπτωση που δεν έχετε, να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Η έκδοση του είναι άμεση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://diek.it.minedu.gov.gr

Το σύστημα θα δέχεται αιτήσεις έως την Τρίτη 04/09/2018 στις 12 το μεσημέρι.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας, ΚΑΜΙΑ αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.

Για τεχνική υποστήριξη μπορείτε να στέλνετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για άλλα θέματα σχετικά με την πρόσκληση μπορείτε να στέλνετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας Δ.Ι.Ε.Κ.

Συχνές Ερωτήσεις

Η Υπουργική Απόφαση για τις νέες ειδικότητες


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!