Η Συνέντευξη του Διευθυντή ΕΑΕ του ΥΠΠΕΘ Παναγιώτη Κασσιανού για μόνιμους διορισμούς και αναπληρωτές στην ΕΡΤ1 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1

Για μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση και για τους αναπληρωτές, μίλησε στις 28 Αυγούστου 2018, στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Άλλη Διάσταση» ο Παναγιώτης Κασσιανός, Διευθυντής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

Ο Παναγιώτης Κασσιανός αναφέρε ανάμεσα σε άλλα και τα εξής:

''Από το 2008 σταμάτησαν οι μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση Από τότε έχουν αποχωρήσει περίπου 40.000 εκπαιδευτικοί  με συνταξιοδότηση κλπ. Το κενό αυτό προσπαθεί να καλυφθεί με την πρόληψη των αναπληρωτών''.

''Η λύση του προβλήματος δεν μπορεί να είναι με την βελτίωση συνθηκών των αναπληρωτών. Η μόνιμη λύση είναι αυτό που ονομάζουμε μόνιμοι διορισμοί στην Εκπαίδευση''.

''Για πρώτη φορά το υπουργείο Παιδείας και μέσα από διαπραγματεύσεις αποτύπωσε και γραπτά, σε κείμενο του ΟΟΣΑ, την ανάγκη ύπαρξης μόνιμων διορισμών και ο Υπουργός Παιδείας έχει δεσμευθεί ότι μέσα στο Οκτώβριο θα ανακοινώσει και τον αριθμό των μόνιμων διορισμών  και τον τρόπο που θα γίνουν αυτοί''.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!