Τιμητική Διάκριση στους Μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου – Λύκειου Αιγάλεω στον 5ο ψηφιακό μαθητικό διαγωνισμό «Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό»

Πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2018 στο Μουσείο Μπενάκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου η τελετή απονομής βραβείων του 5ου ψηφιακό μαθητικού διαγωνισμού «Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό», που διοργανώθηκε από το British Council και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 1080 μαθητές από 95 σχολεία σε 40 πόλεις της Ελλάδας, με την υποστήριξη 150 εκπαιδευτικών. Οι εργασίες των μαθητών, που είχαν τη μορφή βίντεο ή παρουσίασης, έφτασαν συνολικά τις 216.

Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν και οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου – Λυκείου Αιγάλεω και απέσπασαν τιμητική διάκριση!

Οι μαθητές παρέλαβαν το βραβείο από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Αιγάλεω για την τιμητική διάκριιση και θερμά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του σχολείου!

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αιγάλεω
Μίνωος και Προόδου, Αιγάλεω, Τ.Κ. 12241
Τηλέφωνο – Fax 210-5447255
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενιαίο ΕΙΔΙΚΌ γυμνάσιο λυκειο Αιγάλεω


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!