ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Οι προτάσεις σε σχέση με τα κριτήρια διορισμών ΕΕΠ & ΕΒΠ στην Ειδική Αγωγή | NEWSEAE.GR

ΠΟΣΕΕΠΕΑ NEWSEARE.GR ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 

τηλ.: 6972056448

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

 Αθήνα,18 -12-2018

Αρ. Πρωτ.:219

 ΠΡΟΣ: Τους Περιφερειακούς Συλλόγους    και τα μέλη τους

ΘEMA: «ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ»

 Μετά τη σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου όπου παρέστησαν συνολικά 8 πρόεδροι Περιφερειακών Συλλόγων και 2 μέλη του Δ.Σ. Περιφερειακών Συλλόγων ως εκπρόσωποι των προέδρων κατόπιν γραπτής εξουσιοδότησης, όπως ορίζεται στο καταστατικό της Ομοσπονδίας ( άρθρο 41 παρ.4 ) ελήφθησαν κατά πλειοψηφία οι ακόλουθες αποφάσεις σε σχέση με τα βασικά κριτήρια των μόνιμων διορισμών του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. στην ειδική αγωγή:

1)Προσμέτρηση του συνόλου της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών σε δομές της Ειδικής, της Γενικής Εκπαίδευσης και στα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. (Κ.Ε.Σ.Υ.) με αυξημένη μοριοδότηση ανά μήνα προϋπηρεσίας, ώστε να αποτελέσει το κυρίαρχο κριτήριο διορισμού.

2) Το τυπικό προσόν πρόσληψης να είναι το βασικό πτυχίο για όλους τους κλάδους.

3) Να υπάρξει ένας Πίνακας για όλους τους κλάδους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. σε συνεργασία τόσο με τους Περιφερειακούς Συλλόγους όσο και με τους Αιρετούς Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. αναμένοντας τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση τόσο με τα κριτήρια διορισμών όσο και με την ποσοστιαία κατανομή που θα γίνει, θα  βρίσκεται σε εγρήγορση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Υ.Π.Π.Ε.Θ. και στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Δεν θα επιτρέψουμε να μη μας δοθεί το ποσοστό που αναλογεί στους κλάδους μας κάτι που θα αποτελέσει και την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς μας στην εκπαίδευση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε ότι η Ομοσπονδία θα εξειδικεύσει περαιτέρω τις προτάσεις της σε σχέση με τα κριτήρια διορισμών του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. μόλις αυτά ανακοινωθούν και δοθούν σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Παιδείας.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!