Παπαευθυμίου Δημήτρης Πρόεδρος ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Για τις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων | NEWSEAE.GR

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

ΠΟΣΕΕΠΕΑ NEWSEARE.GR ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

10/11/2018

Αγαπητές Συναδέλφισσες,  Αγαπητοί Συνάδελφοι

     Μία κορυφαία διαδικασία για το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που είναι η εκλογή των αιρετών εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια ολοκληρώθηκε με την μεγαλύτερη συμμετοχή συναδέλφων  και παρά τις όποιες  οργανωτικές δυσκολίες και την ταλαιπωρία που σε ορισμένες περιφέρειες προκλήθηκε,  δεν μπορεί   να μη χαρακτηριστεί πετυχημένη.

   Με την εξαιρετική δουλειά και βοήθεια των προέδρων και των  μελών των εφορευτικών επιτροπών αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα, διεξάγοντας άψογες εκλογές  και προσωπικά τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

     Η επόμενη μέρα πρέπει να είναι μια καθαρή μέρα που θα βρει το σύνολο του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. ενωμένο, απόλυτα συνεργατικό και με σαφείς διεκδικητικούς στόχους.

     Οι εκλεγέντες αιρετοί, ανεξάρτητα από τη σειρά επιτυχίας ή τον αριθμό των ψήφων θα πρέπει να αποτελέσουν συσπειρωμένη ομάδα, με ξεκάθαρο τον ρόλο και τις αρμοδιότητές τους και μαζί με τους Περιφερειακούς Συλλόγους και την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. να αποτελέσουν τους μπροστάρηδες των διεκδικητικών μας αγώνων.

     Αποτελεί  βασική υποχρέωση και καθήκον όλων μας να εκπροσωπήσουμε και να υποστηρίξουμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, με νόμιμο και δίκαιο τρόπο τα υπηρεσιακά θέματα  όλων των συναδέλφων.

    Από την πλευρά μου εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλή συνεργασία και να δηλώσω ότι από την πλευρά μου, είτε ως επί μακρόν αιρετός, είτε ως αναπληρωματικό μέλος αλλά και ως πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., θα βρίσκομαι δίπλα τους σε κάθε ανάγκη.

     Τέλος θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά μου από τη θέση του αιρετού προς όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ, χωρίς διαχωρισμούς και μεροληψίες, με απόλυτο προς εκείνους σεβασμό.

Ο αγώνας είναι διαρκής και μας θέλει όλους εκεί.


ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!