ΠΟΣΕΕΠΕΑ Ανακοίνωση για τις ενέργειες της σε σχέση με τον αποκλεισμό ΕΕΠ - ΕΒΠ από τους Αξιολογικούς Πίνακες - NEWSEAE.GR

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,
τηλ.: 6972056448
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

ΠΡΟΣ

-Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους
                                                                                                            
ΑΘΗΝΑ, 25/07/2018
Αρ. Πρωτ.: 126

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΕ ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ»

            Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με ανακοίνωσή της στις 11/07/2018 που εστάλη σε όλους τους Περιφερειακούς Συλλόγους και αναρτήθηκε και στο ιστολόγιο της Ομοσπονδίας (https://poseepea.blogspot.com/2018/07/2018-2019_39.html) καλούσε  τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη αυτών να στείλουν εγγράφως τα αιτήματά τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ομοσπονδίας.
Τα αιτήματα αυτά με την πολύτιμη και ουσιαστική συνδρομή των Περιφερειακών Συλλόγων καταγράφηκαν σε έναν αναλυτικό συγκεντρωτικό πίνακα, ώστε να συζητηθούν στις συναντήσεις που θα είχε τις προσεχείς ημέρες η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. τόσο με το ΑΣΕΠ όσο και την Υφυπουργό Παιδείας και το Διευθυντή Ειδικής Αγωγής.
Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. θεωρεί ότι υπερασπίστηκε και διεκδίκησε τα αιτήματα των συναδέρφων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με εντιμότητα. Μέσα από συνεχείς συναντήσεις, τηλεφωνικές επαφές και  γραπτά υπομνήματα προσπάθησε και προσπαθεί να εκπροσωπήσει συνδικαλιστικά όλους τους συναδέρφους σε αυτή την «παρωδία-τραγωδία» που ζήσαμε φέτος, με τον αποκλεισμό εκατοντάδων συναδέρφων για μη ουσιαστικούς λόγους και εξαιτίας ασαφών και πρόχειρων διαδικασιών τόσο από το Υπουργείο όσο και από τις Π.Δ.Ε., ως όφειλε εκ του θεσμικού της ρόλου.
Το δυστύχημα είναι ότι πως έμειναν εκτός πινάκων εξαίρετοι συνάδελφοι και επιστήμονες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις, που έχουν εργαστεί στο παρελθόν και που τα προσόντα τους προκύπτουν από τους πίνακες περασμένων ετών. Επομένως, "τεκμαίρεται" πως μπορούν να εργαστούν στον κλάδο τους και τους αποκλείει η μη υπογραφή της αίτησης, τα κουτάκια της Υπεύθυνης Δήλωσης, η μη προσκόμιση του αποδεικτικού Ελληνομάθειας, η μη προσκόμιση του ξενόγλωσσου πτυχίου ή της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.
Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ε.Α. εν αναμονή της έκδοσης των οριστικών πινάκων από το ΑΣΕΠ και ελπίζοντας στη δικαίωση όλων των συναδέρφων θα βρίσκεται στο πλάι κάθε συναδέρφου και στη διεκδίκηση κάθε δίκαιου συλλογικού αιτήματος.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!