Προκήρυξη για την πλήρωση της κενής θέσης Διευθυντή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Σκύδρας της ΔΔΕ Πέλλας

 ΠΕΛΛΑΣ

Προκήρυξη για την πλήρωση της κενής θέσης Διευθυντή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Σκύδρας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε
Την πλήρωση της κενής θέσης Διευθυντή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Σκύδρας.
Με την παρούσα προκήρυξη καλούνται οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Διευθυντή στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σκύδρας, για το υπόλοιπο της τριετούς θητείας που ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου 2020, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας.
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων
1. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας εντός της αποκλειστικής προθεσμίας από Δευτέρα 1-4-2019 έως και Τετάρτη 10-4-2019 και ώρα 14.00μ.μ., στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου έχουν οργανική θέση (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με σφραγίδα ταχυδρομείου έως 10-4-2019).
2. Οι αιτήσεις συνοδεύονται από φάκελο υποψηφιότητας στον οποίο εμπεριέχονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών προσόντων των υποψηφίων, ομαδοποιημένα σε υποενότητες, όπως αυτές αναλύονται στο βιογραφικό σημείωμα, ο οποίος περιλαμβάνει:
α) Πλήρες πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών.
β) Βιογραφικό σημείωμα.
γ) Αντίγραφα τίτλων σπουδών, μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης
δ) Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών.
ε) Πιστοποιητικά επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) ή αποδεικτικά γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ).
στ) Αποδεικτικά συγγραφικού έργου.
ζ) Βεβαιώσεις ή υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στο διδακτικό - επιμορφωτικό έργο καθώς και στην διοικητική και διδακτική εμπειρία, τα οποία πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.
η) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που κατά την κρίση του υποψηφίου μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση της κρίσης του Συμβουλίου περί της προσωπικότητας και της γενικής συγκρότησής του.
θ) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄ 75) με την οποία βεβαιώνεται: αα) ότι ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με την ποινή της προσωρινής παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007 Α΄ 26), ββ) η γνησιότητα των υποβαλλόμενων τίτλων σπουδών και λοιπών δικαιολογητικών, γγ) ότι ο εκπαιδευτικός δεν έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του ως στέλεχος της εκπαίδευσης για σοβαρό λόγο αναγόμενο σε πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων.
Όλοι οι τίτλοι σπουδών που προέρχονται από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της αλλοδαπής, πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) / Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής ή το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.). Ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα που υποβάλλονται πρέπει να έχουν επίσημα μεταφραστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλο αρμόδιο κατά νόμο όργανο.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν γίνονται δεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά.
Επισημαίνεται η ανάγκη προσεκτικής μελέτης της κείμενης νομοθεσίας πριν την συμπλήρωση και κατάθεση της σχετικής αίτησης υποψηφιότητας.

Η Προκήρυξη

Υπεύθυνη δήλωση

Αίτηση διευθυντών


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!